motorolnik Napisano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Cytuj The U.S. government agency that oversees immigration applications is launching an office that will focus on identifying Americans who are suspected of cheating to get their citizenship and seek to strip them of it. https://apnews.com/1da389a535684a5f9d0da74081c242f3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 3 minuty temu, motorolnik napisał: https://apnews.com/1da389a535684a5f9d0da74081c242f3 Wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Good news! Moj brat dostał wizę i odwiedza mnie na 2 miesiące! No i cos dla miłośnikow piłki nożnej - Mundial 2026 odbędzie się w USA, Kanadzie i Meksyku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Godzinę temu, margherita_s napisał: Good news! Moj brat dostał wizę i odwiedza mnie na 2 miesiące! No i cos dla miłośnikow piłki nożnej - Mundial 2026 odbędzie się w USA, Kanadzie i Meksyku! Zanosi się na długie zwiedzanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 5 minut temu, andyopole napisał: Zanosi się na długie zwiedzanie... Brat jest studentem, więc ma długie wakacje. Nie trzeba się tu doszukiwać żadnych nielegalnych zamiarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 26 minut temu, margherita_s napisał: Brat jest studentem, więc ma długie wakacje. Nie trzeba się tu doszukiwać żadnych nielegalnych zamiarow no ale do pracy nie chce isc nigdzie dorobic ? zeby chociaz za bilet sie zwrocilo. Wiadomo jak to z kasa u studenciakow. Ja np za studenckich czasow dawalem korki zeby pojechac do przyslowiowej Juraty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 34 minuty temu, margherita_s napisał: Brat jest studentem, więc ma długie wakacje. Nie trzeba się tu doszukiwać żadnych nielegalnych zamiarow Nie wiem gdzie mieszkasz, dałbym mu robotę, co będzie bąki zbijal. Dość się naopiernicza cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 2 godziny temu, margherita_s napisał: Good news! Moj brat dostał wizę i odwiedza mnie na 2 miesiące! No i cos dla miłośnikow piłki nożnej - Mundial 2026 odbędzie się w USA, Kanadzie i Meksyku! Fajnie margherita moj brat juz w pn przyjeżdża na całe wakacje będziemy w tym samym miejscu pracować, tyle ze on na j1 na w&t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 6 godzin temu, ilya_ napisał: no ale do pracy nie chce isc nigdzie dorobic ? zeby chociaz za bilet sie zwrocilo. Wiadomo jak to z kasa u studenciakow. Ja np za studenckich czasow dawalem korki zeby pojechac do przyslowiowej Juraty. Od 3 miesięcy jest na stażu i zarabia, także wszystko pod kontrolą. 6 godzin temu, andyopole napisał: Nie wiem gdzie mieszkasz, dałbym mu robotę, co będzie bąki zbijal. Dość się naopiernicza cały rok. To nie ten typ studenta, co nic nie robi i każdy weekend spędza na Mazowieckiej Studiuje, robi staż, przyda mu się trochę odpoczynku. 6 godzin temu, Patipitts napisał: Fajnie margherita moj brat juz w pn przyjeżdża na całe wakacje będziemy w tym samym miejscu pracować, tyle ze on na j1 na w&t Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Ale niech tam od czasu do czasu przypomni sobie zasady obsługi odkurzacza, albo gary pozmywa, bo zgnusnieje... edit: a co studenci robią na Mazowieckiej? Bo ja ze wsi jestem... Tak BTW, kiedyś jakiś entuzjasta caravaningu chciał sypiać w nim na miejskich ulicach i publicznych parkingach. Dzis kolejne miasto w naszej aglomeracji, Beaverton, gdzie zreszta calkiem niedawno mieszkałem, wprowadzilo zakaz parkowania camperow a nawet nocowania w zwykłych samochodach na miejskich terenach publicznych. Wiadomo że w tym zakazie najmniej chodzi o turystów ale ban dotyczy wszystkich. Edytowane 14 Czerwca 2018 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi