Gość Napisano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 A dziekuje. Alpy byly piekne. Jutro jedziemy w Polske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 chcialem powiedziec, ze szedlem o 5:30 am rano w piatek przez nowojorskie times square. Bezdomny na bezdomnym plus co 5 osoba to jakis narkoman. Niby serce NY i jedna z najbardziej rozpoznawalnych atrakcji turystycznych na swiecie, a tu prosze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 2 minuty temu, ilya_ napisał: chcialem powiedziec, ze szedlem o 5:30 am rano w piatek przez nowojorskie times square. Bezdomny na bezdomnym plus co 5 osoba to jakis narkoman. Niby serce NY i jedna z najbardziej rozpoznawalnych atrakcji turystycznych na swiecie, a tu prosze..... A bezdomny to co? Też chce wielkiego świata zażyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 18 minut temu, Roelka napisał: A dziekuje. Alpy byly piekne. Jutro jedziemy w Polske. Widzę że podziwialas pagórki z poziomu dolin. Też tak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 5 minut temu, andyopole napisał: Widzę że podziwialas pagórki z poziomu dolin. Też tak lubię. Z lekiem wysokosci nie bede sie pchac na gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 33 minuty temu, Roelka napisał: Z lekiem wysokosci nie bede sie pchac na gory. Twoje poczucie wyższości zaprzecza posiadaniu leku wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 8 minut temu, andyopole napisał: Twoje poczucie wyższości zaprzecza posiadaniu leku wysokości. A jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 A ja wczoraj byłam na ślubie znajomych. Chyba najdziwniejszy ślub na jakim byłam do tej pory. No i po powrocie do domu, trzeba było cos zjeść. Teraz czekam aby ktoś w Polsce sie hajtnal z rodziny lub znajomych, bo nie ma to jak nasze wesela! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 46 minut temu, pelasia napisał: A ja wczoraj byłam na ślubie znajomych. Chyba najdziwniejszy ślub na jakim byłam do tej pory. No i po powrocie do domu, trzeba było cos zjeść. Teraz czekam aby ktoś w Polsce sie hajtnal z rodziny lub znajomych, bo nie ma to jak nasze wesela! Czyli tradycyjne, amerykańskie wesele. Na co oni wywalaja tyle kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, andyopole napisał: Czyli tradycyjne, amerykańskie wesele. Na co oni wywalaja tyle kasy? Ostatnie dwa amerykanskie wesela na ktorych ja bylam gosciem trwaly 3 dni. Goscie dostali 3 posilki. Szampan sie lal. Kolacja trwala 5 godzin, wiele dan, poza wspanialym tortem na deser byl dessert bar i odzdzielny gelato bar. Goscie dostali prezenty. Nastepnego dnia, sniadanie luksusowe na plazy dla wszystkich gosci. Nie generalizujmy o ameryskanskich slubach! Edytowane 22 Lipca 2018 przez katlia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi