ilon Napisano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2018 20 godzin temu, andyopole napisał: Wschodnie wybrzeze juz spakowane i z namiotami podaza w kierunku przyrody. Niektorzy w Maryland juz wyszpachlowani szykuja sie na randki. Inni rozpalaja juz BBQ I wyciagaja z coolerow zimne piwo a ja qrde jeszcze w pracy! Hahah, niestety ktos musi pracowac, zeby ktos inny mogl sie relaksowac 1 Cytuj
pelasia Napisano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2018 Kurczę, jechowi mnie jakoś odnaleźli. Nie dość, ze raz do roku zostawiają mi jakieś ulotki w języku polskim, to w tym roku nie chca sie odczepić. Wlasnie udało mi sie ich złapać przy drzwiach i poinformować, ze nie jestem osoba religijna. Mam nadzieje, ze sie odczepia. Poza tym maja lepsza bazę informacyjna niz USCIS. Cytuj
ilya_ Napisano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2018 31 minut temu, pelasia napisał: Kurczę, jechowi mnie jakoś odnaleźli. Nie dość, ze raz do roku zostawiają mi jakieś ulotki w języku polskim, to w tym roku nie chca sie odczepić. Wlasnie udało mi sie ich złapać przy drzwiach i poinformować, ze nie jestem osoba religijna. Mam nadzieje, ze sie odczepia. Poza tym maja lepsza bazę informacyjna niz USCIS. skad oni wiedza ze po polsu rozmawiasz ? a pies nie lepszy ? Cytuj
pelasia Napisano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2018 11 minut temu, ilya_ napisał: skad oni wiedza ze po polsu rozmawiasz ? a pies nie lepszy ? Moją widocznie swoich szpiegów Psa mam, ale to nie przeszkadza im w zostawiania ulotek w oknie lub drzwiach. A na ulatkach adresy z NJ...ja w CO...WTH? Cytuj
jkb Napisano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, pelasia napisał: Kurczę, jechowi mnie jakoś odnaleźli. Nie dość, ze raz do roku zostawiają mi jakieś ulotki w języku polskim, to w tym roku nie chca sie odczepić. Wlasnie udało mi sie ich złapać przy drzwiach i poinformować, ze nie jestem osoba religijna. Mam nadzieje, ze sie odczepia. Poza tym maja lepsza bazę informacyjna niz USCIS. Takie cos sobie spraw Cytuj
andyopole Napisano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2018 @jkb nie można Ci dać upvote ikonką więc masz tu na piśmie! +++ Cytuj
ilya_ Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) Chcialem powiedziec, ze na TLC jest calkiem ciekawy, ale i glupi program ''90 day fiance". Jest to teraz, w tej chwili...Zaczyna sie od 6 pm...co tydzien leci... Program o wizach narzeczenskich i zwiazkach 'obywatel - nie obywatel USA". Jest pare par. Pokazuja ich te cale '''dziadostwo" i perypetie.... Czasem ciezko uwierzyc jak amerykanie/ki moga byc glupi...Kobieta ponad 50 lat jedzie do Nigerii po to aby spotkac przyszlego narzeczonego o jakies 25 lat mlodszego.... Albo : facet pisze z laska z Kolumbii i takze po nia leci....przeciez wiadome, ze laska chce sie wyrwac z kraju...wszyscy to wiedza tylko nie on..... Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez ilya_ Cytuj
jkb Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 33 minuty temu, ilya_ napisał: Chcialem powiedziec, ze na TLC jest calkiem ciekawy, ale i glupi program ''90 day fiance". Mysle, ze wiekszosc obecnych tu na forum wie o istnieniu tego programu Cytuj
pelasia Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 Nawet gdzieś tu jest cały temat temu poświęcony! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi