andyopole Napisano 19 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 19 Października 2018 Godzinę temu, ilon napisał: A to da sie jeszcze bardziej? Chcesz sie przekonac @ilon? Cytuj
rzecze1 Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Napisano 19 Października 2018 Boze drogi, chwilę mnie nie było, a tu tyle nowych administratorów! Skąd tu nagle ta dobra zmiana?!? Cytuj
andyopole Napisano 19 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 19 Października 2018 51 minut temu, rzecze1 napisał: Boze drogi, chwilę mnie nie było, a tu tyle nowych administratorów! Skąd tu nagle ta dobra zmiana?!? Zapewniam Cię że ja należę do gorszego sortu... Cytuj
Paulina_89 Napisano 21 Października 2018 Zgłoś Napisano 21 Października 2018 Gratulacje dla nowej druzyny czerwonych obiecuje, ze nic sie nie zmieni w kwestii marzycieli I beda sie tu pojawiali raz na jakis czas Cytuj
andyopole Napisano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2018 2 godziny temu, Paulina_89 napisał: Gratulacje dla nowej druzyny czerwonych obiecuje, ze nic sie nie zmieni w kwestii marzycieli I beda sie tu pojawiali raz na jakis czas No to zaczynamy. Opowiedz nam o swoich marzeniach... Cytuj
ilya_ Napisano 21 Października 2018 Zgłoś Napisano 21 Października 2018 Dnia 19.10.2018 o 18:02, rzecze1 napisał: Boze drogi, chwilę mnie nie było, a tu tyle nowych administratorów! Skąd tu nagle ta dobra zmiana?!? wg mnie w okresie poza kwietniem - czerwcem kazdego roku [loteria wizowa] wystarczy spokojnie 1/max 2 adminow... Cytuj
andyopole Napisano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2018 A przez cały rok nie więcej jak jeden post tygodniowo dla każdego forumowicza. Cytuj
Paulina_89 Napisano 21 Października 2018 Zgłoś Napisano 21 Października 2018 (edytowane) 6 godzin temu, andyopole napisał: No to zaczynamy. Opowiedz nam o swoich marzeniach... Nie opowidam o marzeniach, bo doswiadczenie nauczylo mnie, ze sie nie spelnia kiedy o nich mowie Edytowane 21 Października 2018 przez Paulina_89 Cytuj
ilya_ Napisano 21 Października 2018 Zgłoś Napisano 21 Października 2018 7 godzin temu, andyopole napisał: A przez cały rok nie więcej jak jeden post tygodniowo dla każdego forumowicza. forum ma juz pewien algorytm: -loteria wizowa - nawal w okresie koniec kwietnia - poczatek czerwca -co tydzien 1/2 osoby po technikum z zamiarem -co miesiac 1 fotograf / kucharz mieszkajacy w UK 5/6 lat z zamiarem -co tydzien 1 osoba z zamiarem sponsorowania na kierowce -srednio miesiecznie 1/2 osoby co nie otrzymaly ale z zamiarem -co pol roku 1 rodzina mieszkajaca w kanadzie z zamiarem - 2 osoby rocznie przbywajace nielegalnie pytajace o rzeczy -5 osob miesiecznie starajace sie o b2 -1 zielona osoba na kwartal lecaca 1 raz 2 Cytuj
andyopole Napisano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2018 Po to to forum jest. Bez tych desperatow liczba wejść byłaby zbyt niska na jego utrzymanie. O codziennych sprawach nikt nie chce pisać a gdy zacznie się jakąś dyskusja zaraz zaczynają się oskarżenia że stali mieszkańcy straszą potencjalnych przybyszów ponieważ boją się utraty chleba. Tu jest jeszcze duzo trawnikow do koszenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi