Jackie Napisano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 8 godzin temu, Joanna30 napisał: A ja od wtoreku leżę z zapaleniem oskrzeli. Na początku miałam ponad 39'C gorączki i policzki tak mnie paliły, jakby słońce mnie spiekło Nie kojarzę, żebym kiedykolwiek miała taką wysoką temperaturę. Teraz gorączki już nie mam i został tylko kaszel. Ale walczę Mam jeszcze tydzień, żeby z tego wyjść. Dobrze, że jest ten tydzień, bo jestem taka słaba, że przez połowę dnia śpię Sen to zdrowie! Pij dużo płynów i odpoczywaj, będzie OK! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 1 godzinę temu, Jackie napisał: Sen to zdrowie! Pij dużo płynów i odpoczywaj, będzie OK! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 10 godzin temu, Joanna30 napisał: A ja od wtoreku leżę z zapaleniem oskrzeli. Na początku miałam ponad 39'C gorączki i policzki tak mnie paliły, jakby słońce mnie spiekło Nie kojarzę, żebym kiedykolwiek miała taką wysoką temperaturę. Teraz gorączki już nie mam i został tylko kaszel. Ale walczę Mam jeszcze tydzień, żeby z tego wyjść. Dobrze, że jest ten tydzień, bo jestem taka słaba, że przez połowę dnia śpię Mądrość ludowa na te okoliczność doradza rumJanek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 1 godzinę temu, andyopole napisał: Mądrość ludowa na te okoliczność doradza rumJanek. Tylko gdzie tego Janka, co ten rum przyniesie znaleść ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Dnia 8.02.2019 o 16:13, margherita_s napisał: Wow, to widze, ze Cie przemaglowali tam troche. Ich strata, a Ty znajdziesz na pewno satysfakcjonujaca i dobrze platna prace, predzej czy pozniej. 30 minut to jest niewiele. Ja dojezdzam 40-50, troche mnie to meczy, ale placa dobrze, to jeżdzę. Zazdroszcze mężowi, który dojeżdza do pracy 7 minut tylko. Ja do mojej pracy dojezdzalam wczesniej kolo 35 minut, a potem sie przeprowadzilam i dojezdzam moze z 8 minut. Super sprawa. Nie musze tak wczesnie wstawac i nie musze spedzac przynajmniej 1.5h dziennie w aucie na dojazdach do pracy, z pracy, na silownie i z silowni. Teraz z domu wychodze o 7:50 albo i pozniej i mimo, ze mam najblizej do roboty ze wszystkich to zawsze jestem ostatnia. @Joanna30 zdrowka, zdrowiej szybciutko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Dnia 8.02.2019 o 16:02, mcpear napisał: - Dear applicant, what is your weakness? - I am always very honest - I don't think it is a weakness - I don't give a shit what you think U mnie najbardziej pasuje ten: Interviewer: So, tell me about yourselfMe: I would rather not. I kinda want this job 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 11 minut temu, ilon napisał: Ja do mojej pracy dojezdzalam wczesniej kolo 35 minut, a potem sie przeprowadzilam i dojezdzam moze z 8 minut. Super sprawa. Nie musze tak wczesnie wstawac i nie musze spedzac przynajmniej 1.5h dziennie w aucie na dojazdach do pracy, z pracy, na silownie i z silowni. Teraz z domu wychodze o 7:50 albo i pozniej i mimo, ze mam najblizej do roboty ze wszystkich to zawsze jestem ostatnia. @Joanna30 zdrowka, zdrowiej szybciutko! To tak jak Babcia Helenka z mojego zdjecia powyzej. Ma do kosciola moze z 500 metrow a na msze zawsze przychodzi ostatnia chociaz nigdy sie nie spoznia. Zawsze jednak po drodze sprawdza czy wszystko jest w porzadku I to jej zajmuje tyle czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 17 minut temu, andyopole napisał: Zawsze jednak po drodze sprawdza czy wszystko jest w porzadku I to jej zajmuje tyle czasu. To nie jest zdecydowanie powod dlaczego ja jestem tutaj tak pozno. Mi sie po prostu nie chce wstac jak pierwszy budzik zadzwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 (edytowane) 44 minuty temu, ilon napisał: To nie jest zdecydowanie powod dlaczego ja jestem tutaj tak pozno. Mi sie po prostu nie chce wstac jak pierwszy budzik zadzwoni To ustaw tak żeby odrazu dzwonił drugi... Edytowane 11 Lutego 2019 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 @ilon ile przytyłaś przez weekend. Przyznaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi