katlia Napisano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Coraz wiecej ludzi w Colorado mowi o przeprowadce do Oregonu. I to robia. Mieszkasz w modnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 (edytowane) 18 minut temu, katlia napisał: Coraz wiecej ludzi w Colorado mowi o przeprowadce do Oregonu. I to robia. Mieszkasz w modnym stanie. Tiaaa, a trafic coraz większy ... Że o cenach nieruchomości czy wynajmu nie wspomnę. Delikwent sprzedaje dom w CA. Tu kupuje dwa razy większy za gotówkę i jeszcze mu zostaje na waciki. Edytowane 30 Marca 2019 przez andyopole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Dnia 30.03.2019 o 13:15, andyopole napisał: Chciałem powiedzieć że 28 marca minęło 10 lat od momentu gdy wylądowałem w Oregon. Wprawdzie bez zamiaru pozostania na stałe ale tak się porobiło że mieszkam tu do dziś. ja w srode lece na romozwe o prace do.....Szanghaju. Moze mala przeprowadzka sie szykuje. finally.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 3 minuty temu, ilya_ napisał: ja w srode lece na romozwe o prace do.....Szanghaju. Moze mala przeprowadzka sie szykuje. Woo-hoo! Super! Kciuku trzymane, bo to bylaby wspaniala przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 22 godziny temu, katlia napisał: Woo-hoo! Super! Kciuku trzymane, bo to bylaby wspaniala przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 23 godziny temu, ilya_ napisał: ja w srode lece na romozwe o prace do.....Szanghaju. Moze mala przeprowadzka sie szykuje. finally.... Gratulacje! Daj znać jak poszło a ja w środę zaczynam orientation do nowej pracy. Jutro jadę kupic steel toe boots Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 24 minuty temu, Patipitts napisał: Gratulacje! Daj znać jak poszło a ja w środę zaczynam orientation do nowej pracy. Jutro jadę kupic steel toe boots Te stalkapy to do roboty? Dostałaś prace w kuźni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Te stalkapy to do roboty? Dostałaś prace w kuźni? Noo do roboty, chyba nie do kosciola Nie w kuzni i nie fizyczna robota, ale na terenie “construction site” wiec zasady bezpieczenstwa obowiazuja wszystkich tak samo, niestety zobaczymy jak to sie bedzie mialo do czterdziestostopniowych upalow za jakis czas.Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 W UK w jednej firmie zmuszali nas do noszenia takich buciorow. Dla mnie było to wyjątkowo upierdliwe bo mam zawsze gorące stopy. A cala fizyczna praca polegała na otwarciu drzwi naczepy-chłodni i cofnięciu do doku. Znalazlem takie ze stalowym noskiem ale azurowym, sandalowym tyłem. Dało się jakoś przeżyć, do jazdy i tak każdy miał jakieś normalne, lekkie buciki czy sandały latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 https://www.apnews.com/fe964da5bf4945798fe6b86a9e6b2428 Juz we wszystkich serwisach, do fox news po huffposty. Myslalem, ze to Prima Aprilis... Jak sie Polska przebije z czyms do gazet to zawsze jest bal. Jutro w robocie mi pewnie zyc nie dadza i beda pytac czy juz spalilem Pottera w kominku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi