nadrugikoniecswiata Napisano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Cześć! śledzę forum od dawna, szczególnie w okresie wyników loterii wizowych od kilku lat Chcę się tylko przywitać, podlinkować mojego bloga o podróżach do USA, oraz zaznaczyć że nie jestem spamerem, który będzie śmiecił forum linkami. Blog jest ciekawy (mimo że się dopiero rozwija) więc każdy znajdzie coś interesującego. Też w planach mamy ogarnąć porządnie FB, z dużą ilością zdjęć i ciekawostek, które od wczoraj będą się pojawiać raz dziennie. Zapraszam do sprawdzenia https://nadrugikoniecswiata.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 3 godziny temu, ilon napisał: Nie musze zdawac egzaminu. Zdalam w MD kilka lat temu. I w Katowicach Zmienilas Stan. Virginia nie wymaga zdawania teorii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 19 minut temu, andyopole napisał: Zmienilas Stan. Virginia nie wymaga zdawania teorii? Nie wiem. Jak beda chcieli to zdam, moze cos tam ogarniam jeszcze z zasad drogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 5 minut temu, ilon napisał: Nie wiem. Jak beda chcieli to zdam, moze cos tam ogarniam jeszcze z zasad drogowych Dowiesz sie jak Cie coopy zastopuja. Kolega z pracy przeniosl sie z Wisconsin I po czterech latach zlapali go na radar, przy okazji dostal tez mandat za to ze nie wymienil prawa jazdy na oregonskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 5 minut temu, andyopole napisał: Dowiesz sie jak Cie coopy zastopuja. Kolega z pracy przeniosl sie z Wisconsin I po czterech latach zlapali go na radar, przy okazji dostal tez mandat za to ze nie wymienil prawa jazdy na oregonskie. Pojde wymienic za miesiac jak sie przeprowadze. Nie bede adresu zmieniac nonstop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrysiaK Napisano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Every state requires you to update your address( vehicle registrations and driver's licenses) after any move, typically within thirty days. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 3 godziny temu, andyopole napisał: Dowiesz sie jak Cie coopy zastopuja. Tak btw Andy. Usmiechne sie do policjanta i wszystkie grzechy zostana wybaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 1 minutę temu, ilon napisał: Tak btw Andy. Usmiechne sie do policjanta i wszystkie grzechy zostana wybaczone A mowia ze jest rownouprawnienie "pci".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Wczoraj moj kolega policjant pomagal mi dopompowac kola i grzecznie go uprzedzilam, zeby zignorowal fakt, ze nie mam inspekcji w VA i ze nie dzialaja mi dwa swiatla, w razie jakby chcial wlepic mandat ma mi go nie wlepiac. Pouczyl mnie slownie, nie na papierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 10 minut temu, ilon napisał: Wczoraj moj kolega policjant pomagal mi dopompowac kola i grzecznie go uprzedzilam, zeby zignorowal fakt, ze nie mam inspekcji w VA i ze nie dzialaja mi dwa swiatla, w razie jakby chcial wlepic mandat ma mi go nie wlepiac. Pouczyl mnie slownie, nie na papierze Oj, Ciebie to by trzeba przez kolano przelozyc i tak po ojcowsku, porzadnie z liscia przylac. Rozpuscilas sie jak "dziadowski bicz".... Trafisz kiedys na takiego, ktoremu jakas blondynka zaszla za skore to Cie skasuje za te wszystkie nieskasowane do tej pory tickety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi