MeganMarkle Napisano 28 Września 2019 Zgłoś Napisano 28 Września 2019 6 hours ago, Xarthisius said: Czesto piszesz jaka ta amerykanska kuchnia jest beznadziejna, a potem sie pytasz "co to jest ten brisket..." Podtrzymuje opinię o amerykańskiej kuchni ale tym brisketem się zainteresuje bardziej bo brzmi smakowicie... zwłaszcza w gusta mojego męża się wpasowuje. notabene z tego co piszecie rozumiem, że ten brisket to kuchni żydowska a nie amerykańska per se Cytuj
andyopole Napisano 28 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2019 Bardziej jednak amerykańska niż żydowska. Jeśli coś jest dobre to jest w żydowskiej kuchni. Starozakonni nie są tak pryncypialni w jedzeniu, taka np. pizza też może być koszerna i akceptowalna, nawet przez ortodoksow. Cytuj
andyopole Napisano 28 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2019 Kolejna gwiazda które będzie nam od dziś świecić tylko na niebieskosciach. https://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/jan-kobuszewski-nie-zyje-aktor-mial-85-lat,973034.html Cytuj
andyopole Napisano 28 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2019 Pomocnik - intruktorka marynowania papryki potrzebna ASAP. Zapewniam wyżywienie i nocleg! Cytuj
Xarthisius Napisano 28 Września 2019 Zgłoś Napisano 28 Września 2019 Po 9h walki... Przed i po... ;-) Poszedlem na latwizne i kupilem tylko "flat". Zeby bylo smieszniej dluzej sie robil niz poprzedni caly (flat + point). 2 Cytuj
andyopole Napisano 29 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 29 Września 2019 Fiu fiu Jeśli smakuje tak jak wyglada... Smacznego! 1 Cytuj
andyopole Napisano 29 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 29 Września 2019 Smalczyk ze skwareczkami gotowy. 1 Cytuj
andyopole Napisano 29 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 29 Września 2019 Część w suszarce, reszta na patelni. 1 Cytuj
andyopole Napisano 29 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 29 Września 2019 Dojrzewalnia ostatnich pomidorów. 1 Cytuj
andyopole Napisano 29 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 29 Września 2019 A papryka sam zrobiłem i sam zjem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.