jkb Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Tutaj sniezyca byla w polowie kwietnia 2014, wiec w sumie podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ja mam w Minneapolis szwagra - tesciowie sie prawie na mnie obrazili jak kiedys skomentowalem "no idea why people live there" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozaika Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A może Ohio? Piekne jezioro, żadnych trzęsień ziemi czy huraganów, cztery pory roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 w Indianie tez jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A może Ohio? Piekne jezioro, żadnych trzęsień ziemi czy huraganów, cztery pory roku Nie, w OH to zdecydowanie nie, niech jedzie gdzie indziej. w OH są tornada, lekkie trzęsienia ziemi też się zdarzają, w ogóle jest słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Ja mieszkam w NWI i na kataklizmy nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Wszędzie dobrze gdzie nie ma nas. Ale! Powiedz niujorkerowi żeby się przeprowadził do OR. Powie że nigdy w życiu. Jak już się przeprowadził to mu powiedz żeby wrócił. Powie że nigdy w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1992 Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 może detroit ? można tanio kupić dom... hehe a tak na poważnie to ja na twojim miejscu bym wolał mieszkac na long island....tylko ostatnio tam jest pełno meksykańcow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Badzmy grzeczni - Meksykanczycy, tak jak Polacy, to ludzie. To raz. Dwa, wszedzie sa Latynosi w USA. I bedzie ich coraz wiecej. Get used to it, albo pozostawaj w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejmos Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Badzmy grzeczni - Meksykanczycy, tak jak Polacy, to ludzie. To raz. Dwa, wszedzie sa Latynosi w USA. I bedzie ich coraz wiecej. Get used to it, albo pozostawaj w Polsce. Badzmy poprawni - Meksykanie. Prawda jest taka, ze ich obecnosc jest pewnym wyznacznikiem danej okolicy. Jezeli komus sie to nie podoba - jego swiete prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.