novsky Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2016 A zauwazyles może posty osób na tym forum które zostały wysłane na drzewo w ambasadzie bo w ogóle nie miały wykształcenia a wzięły udział i zostały wylosowane ? Kolejna teoria spiskowa z dupy... KZIELU Jedź ty już do tej amerykie to cię trochę tam naprostują
haneczka019 Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2016 Jedź ty już do tej amerykie to cię trochę tam naprostują A nie przyszło Co do głowy, że on tam już od dłuższego czasu jest ?
jkb Napisano 1 Maja 2016 Zgłoś Napisano 1 Maja 2016 Jedź ty już do tej amerykie to cię trochę tam naprostują Tak, mysle, ze gdy juz kzielu sie tam w koncu wybierze, to go naprostuja
ania38 Napisano 1 Maja 2016 Zgłoś Napisano 1 Maja 2016 NO i tak juz mamy MAJ... a co za tym idzie........ juz tylko 2 DNI DO BIG EVENT OF THE YEAR 2016....... życzę szczęścia i powodzenia a w szczególności dla tych którzy już startuja po raz kolejny......TRZYMAM KCIUKI FORUMOWICZE
Monicayxz Napisano 1 Maja 2016 Zgłoś Napisano 1 Maja 2016 Hej mam pytanie do Was jeśli wysłałam fotkę swoją i mojego chłopaka . Wgrała się spełnia wymagania wizualnie, pikesele itp.. ale pokazało że głowa nie miesci się w tych wywtycznych (na podpowiedniej wysokości). Teraz myślę, że wsyztsko na nic NO i tak juz mamy MAJ... a co za tym idzie........ juz tylko 2 DNI DO BIG EVENT OF THE YEAR 2016....... życzę szczęścia i powodzenia a w szczególności dla tych którzy już startuja po raz kolejny......TRZYMAM KCIUKI FORUMOWICZE też zycze powodzenia i pozdrowienia również ze Szkocji
zielonywkarty Napisano 1 Maja 2016 Zgłoś Napisano 1 Maja 2016 Moja glowa tez sie super nie miescila w tej wytycznych. zalezy czy spelnia reszte wymagan . odleglosc od krawedzi itd.
szaman Napisano 1 Maja 2016 Zgłoś Napisano 1 Maja 2016 Moja glowa tez sie super nie miescila w tej wytycznych. zalezy czy spelnia reszte wymagan . odleglosc od krawedzi itd. Ciebie wylosowali na podstawie tego zdjecia w poprzednich edycjach DV czy walczysz dalej ?
zielonywkarty Napisano 1 Maja 2016 Zgłoś Napisano 1 Maja 2016 Trafilem. Zeby nie sklamac to bylo 3 czy 4 podejscie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.