Skocz do zawartości

Dv-2017 Wygrana,pytania I Odpowiedzi,ds260,badania,rozmowa,pierwsze Dni W Usa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 godziny temu, ania1989 napisał:

Uwazam ze wszystkie osoby ktore nabijaly sie  z Megan ze nie jest prawdziwa i snuly przypuszczenia ze jest trollem powinny ja teraz przeprosic,a przynajmniej tak wypada.

Dokladnie.

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

A ja z innej parafii zapytam: Poczytałem trochę o tej Nowennie Pompejskiej , szczerze powiedziawszy jestem w szoku ile jest świadectw z nią związanych a nigdy o niej nie słyszałem. Megan07 ile dziennie trzeba sobie zarezerwować aby ją odmawiać? Bo nie chciałbym aby mnie ktoś  w niej przeszkadzał itd.

Napisano

Chyba co niektórzy tutaj mają krótką pamięć. Na początku jej aktywności na forum, większość stanowili ci którzy uważali, że nie jest prawdziwa i jej historie są wzięte z kosmosu. Dowody można znaleźć w jej starszych postach i ujemnej reputacji jaką wtedy otrzymywała.

Mi się jej postać w głowie nie mieści i nie znam nikogo z przygodami podobnymi do tych które ona przeszła.

Napisano

Dziwicie sie? Czytajac jej historie naprawde baaaaaaardzo trudno uwierzyc, ze to nie troll. :P

No ale zwracam honor.

Napisano

A ja od ktoregos momentu nie mialem watpliwosci ze jest prawdziwa - bo to bylo zbyt naturalne jak na trolla.... Te Nowenny i inne historie sa dziwne, ale generalnie mimo tych wszystkich przeciwnosci i wysmiewania sie na forum, dziewczyna daje rade. A blog / vlog wymaga troche odwagi zeby pokazac sie publicznie w ten sposob...

Napisano
16 godzin temu, megan07 napisał:

jak sie komus to przyda to ok moge podac www.youtube.com/user/margorud ,  kilka vlogow wiecej na drugim kanale https://www.youtube.com/channel/UCagBL61CK3wJ6h0cxF2zQiA on youtube, ale teraz vlogi bede dodawac na kanale glownym margorud, blog http://meganlike.blogspot.com,  ale ja nie wiem sama czy umie blogowac- to jest takie hobby i nie robie po polsku tylko po angielsku, ale  moj angielski nie jest  idealny od razu mowie. I bez glupiego dogadywania plizzzz i krytykowania.

Gratuluję odwagi megan07 ;) Ja również planuję lecieć do Bostonu w lipcu/sierpniu ;)

Napisano
1 godzinę temu, SuperTraveller napisał:

Chyba co niektórzy tutaj mają krótką pamięć. Na początku jej aktywności na forum, większość stanowili ci którzy uważali, że nie jest prawdziwa i jej historie są wzięte z kosmosu. Dowody można znaleźć w jej starszych postach i ujemnej reputacji jaką wtedy otrzymywała.

Mi się jej postać w głowie nie mieści i nie znam nikogo z przygodami podobnymi do tych które ona przeszła.

Jak bedziesz szukal, to mi przypomnij, bo mi sie wydaje, ze bylem fanem od poczatku zanim to bylo cool. :P

megan, plus za odwage. Bloga pewnie sledzic nie bede, bo ja z lifestyle i fashion mam tyle wspolnego co z dobrymi samochodami, ale drugi plus za pasje. Chyba tez zaczne odmawiac nowenne. Pomoc pewnie nie pomoze, ale i nie zaszkodzi pewnie. ;)

Napisano
7 godzin temu, hubertck napisał:

Sory ze sie wtracam, ale kolejna wiza mniej :) Udalo mi sie dzisiaj, i przy okazji dzieki za wszystkie informacje. W sierpniu wylot prawdopodobnie do Atlanty

Ja poznałem osobiście kolege i również 2 wizy zostały mniej :)

Pytania

-Ile razy byłeś w USA

-Ile razy brałeś udział w lotteri

-Co to za osoba do której jedziesz

-Czym chcesz sie zając w usa

Ogólnie bardzo pozytywnie choć radzę przyjść jak najwcześniej bo po 9 straszne kolejki :)

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...