Skocz do zawartości

Dv-2017 Wygrana,pytania I Odpowiedzi,ds260,badania,rozmowa,pierwsze Dni W Usa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

co do nowenny to wlasnie jest wiele swiadectw naprawde pomaga i ja sie wlasnie modlilam wtedy jak bylismy tylko online bysmy byli razem i 2 lata pozniej wygralam ta karte , modlilam sie tez o wyleczenie z zoladka bo mialam jakis refluks i tez sie naprawilo- samo- po jakims czasie, a trwalo kilka lat ta choroba, potem sie modlilam o jego zdrowie, wczoraj skonczylam 2 nowenne o jego zdrowie i dzis chyba znow zaczne kolejna no bo on jeszcze mam miec te opercaje i ma chemie . Co do dlugosci to jak sie jest samemu i nie przerywa to nawet w 40 min sie odmowi 3 rozance, ale tak srednio to 1 godzina idzie na to, a jak sie rozprasza to wiecej, mozna sobie to dzielic i po trochu w ciagu dnia, mozna tez w czasie np drogi do pracy czy jazdy gdzis odmawiac, czy jakis prostych czynnosci ja odmawiam. tu sa swiadectwa http://pompejanska.rosemaria.pl/category/swiadectwa-nowenna-pompejanska/

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

ania1989   dzieki ciesze ze sie podoba, mi pomaga nowenna sprawdzaja sie prozby tylko trzeba czasem poczekac nie odrazu sie sprawdzaja niektore , bo np ja sie modlilam bysmy z moim byli razem w maju 2013 wtedy nie bylam jeszcze gotowa by juz byc razem, trzeba bylo zbierac kase, nawet nie spodziewalam sie ze wygram ta karte tak szybko, nie wygralam wtedy w 2014 ale wtedy bym byla nie gotowa, a wygralam w 2015 wiec to odpowidni czas byl. Jakies intencje niezgodne z wola boga sie nie sprawdza i sie otrzyma cos lepszego w zamian, ludzie tez pisza ze otrzymuja dodatkowe laski.

Napisano

A mam pytanie jak to jest z dentysta jak sie chce ubezpieczenie to trzeba wykupic i kosztuje np 50 na miesiac i dopiero po 6 miesiacach mozna isc? Bo takie cos znalazlam , czy sa jakies inne?Moze jakies polecacie ?

Napisano

Myślałem ,że tego dzielić nie można i trzeba to odmówić wszystko na raz , a jak można dzielić to spokojnie przez dzień po jednym różańcu jestem w danym momencie odmówić (np. jedna z rana , druga w południe a trzecia na wieczór) .Początkowo za nim zacząłem czytać informacje na tej nowenny byłem nastawiony hurra optymistycznie max kwadrans i nowenna odmówiono ale jak przeczytałem ,że to trzeba odmówić trzy całe ,,stare" tajemnice różańca to mina mnie zrzedła. Wydawało mnie się ,że trzy tajemnice to zajmie min 2 godziny ale jak masz sprawdzoną godzinkę to też spoko.

Co do świadectw to jest ich ogrom i naprawdę jestem w szoku ,że ja do tej pory o tym nie słyszałem.

Napisano

mozna dzielic ja nawet dziele dziesiatki bo nie mam warunkow nie raz zeby odmowic 1 rozaniec w calosci, godzina wychodzi na 3, albo nawet 40 min ale wtedy trzeba tak jakby na wyscigi.

Napisano
5 godzin temu, KaeR napisał:

Jak bedziesz szukal, to mi przypomnij, bo mi sie wydaje, ze bylem fanem od poczatku zanim to bylo cool. :P

Ja z natury jestem sceptyczny i z nieufnością podchodzę do takich historii. 

Odnośnie całej tej sytuacji - czuję się jakby mnie ktoś przekonał, że Święty Mikołaj istnieje, istny mętlik w głowie :blink:

Napisano
1 godzinę temu, pelasia napisał:

Jak sie tu wszyscy nawrócili :lol:

Moze pogadam z naszym plebanem i jakas msze za foru.usa.info.pl bysmy zamowili?  Wkrotce podam nr konta gdzie bedziecie wysylac datki (co laska).:D

Napisano
47 minut temu, andyopole napisał:

Moze pogadam z naszym plebanem i jakas msze za foru.usa.info.pl bysmy zamowili?  Wkrotce podam nr konta gdzie bedziecie wysylac datki (co laska).:D

Odmów jakas za mnie, bo jednak ja sie nawrócić nie dałam. A datki w moja stronę, tez mozna rzucić, ja juz cel na nie znajdę :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...