andyopole Napisano 27 Czerwca Zgłoś Napisano 27 Czerwca 10 minut temu, kzielu napisał: Pressure washer. Tak to na rachunku. Potocznie jednak "power wash", przynajmniej wsrod contractorow na dzikim zachodzie. Wczoraj nawet zatankowalem benzyny do baniaka. Cena benzyny $3,49. Moja gas station w Canby wciaz najtansza w miescie (dzis $3,72) nabyla droga kupna czy tez arendy stacje w sasiednim miasteczku i tam zabija konkurencje taka cena. Cytuj
mcpear Napisano 27 Czerwca Zgłoś Napisano 27 Czerwca July 4th - lecę w środę do Peru i robię Inca Trail do Machu Picchu oraz The Stairs of Death. Jaram się lekko 4 Cytuj
katlia Napisano 27 Czerwca Zgłoś Napisano 27 Czerwca 1 hour ago, mcpear said: July 4th - lecę w środę do Peru i robię Inca Trail do Machu Picchu oraz The Stairs of Death. Jaram się lekko Ale przygoda !!!!!!!! Szerokiej drogi. (Bedzie OK. Nie, lepiej niz OK.) 1 Cytuj
Zuza007 Napisano Poniedziałek o 07:42 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 07:42 Ja też się jaram . W sobotę 5/07 przylatuje mój chłop z NY i 12/07 lecimy na Majorkę na "destination wedding" jego córki chrzestnej. Nie chcecie wiedzieć ile energii zostało włożone (przeze mnie ) w przygotowanie garderoby (w planach trzy imprezy)... 2 Cytuj
Roelka v.2 Napisano Poniedziałek o 08:17 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 08:17 Baw się dobrze @Zuza007. Byliśmy kilka lat temu na Majorce - piękne plaże i baaardzo ciepła woda. Ale jak dla nas Majorka była.... za głośna. Wiem ze lecicie na swoją własną imprezę ale przygotujcie się tez na tony turystów imprezujących wszedzie 24/7. 1 1 Cytuj
andyopole Napisano Poniedziałek o 16:22 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 16:22 8 godzin temu, Zuza007 napisał: Ja też się jaram . W sobotę 5/07 przylatuje mój chłop z NY i 12/07 lecimy na Majorkę na "destination wedding" jego córki chrzestnej. Nie chcecie wiedzieć ile energii zostało włożone (przeze mnie ) w przygotowanie garderoby (w planach trzy imprezy)... I tak nie uwierze ze masz sie w co ubrac... 3 Cytuj
Zuza007 Napisano Poniedziałek o 17:09 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 17:09 45 minutes ago, andyopole said: I tak nie uwierze ze masz sie w co ubrac... widzę, ze rozumiesz kobieca naturę 1 Cytuj
andyopole Napisano Poniedziałek o 17:23 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 17:23 (edytowane) 23 minuty temu, Zuza007 napisał: widzę, ze rozumiesz kobieca naturę Mialo sie dwie zony legalne i jakies undocumented tez.... Edytowane Poniedziałek o 17:32 przez andyopole 1 Cytuj
andyopole Napisano Poniedziałek o 17:31 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 17:31 W dniu 27.06.2025 o 08:20, andyopole napisał: ... Slusznie @mola, pora zmienic temat na "weekendowy". Tym bardziej ze wkrotce czeka nas dlugi weekend zawierajacy July 4th. Pochwalcie sie planami, ktorych pozazdroszcze. Ja prozaicznie. W ten weekend zrywanie i drylowanie wisni, ktore obrodzily w tym roku bardzo ladnie. A w przyszly weekend mam w planie mycie drivewaya i pozostalych betonow wokol domu za pomoca power wash'a. W UK nazywaja ten sprzet "jet wash". dlugo nie moglem sie przestawic i wlasciwie do dzis uzywam obydwu form. Plany sie zmienily. Oduscilem sobie power washowanie. Znajomi doprosili mnie do towarzystwa na camping, w zwiazku z tym dokupilem namiot i materac poniewaz poprzednie takie sprzety przejela byla zona w ramach podzialu majatku. Jedziemy gdzies do stanu Washington, nie znam jeszcze adresu. Jak bedzie fajnie to i moze fotoreportaz jakis bedzie. Trunki juz w coolerze, wystarczy zasypac lodem dzien wczesniej. Zakisilem salate, dzis kupie jakies miecho do zapeklowania na BBQ. Wyruszamy juz w czwartek rano, tak ze czeka mnie bardzo krotki tydzien pracy. 4 Cytuj
SuperTraveller Napisano Wtorek o 00:14 Zgłoś Napisano Wtorek o 00:14 (edytowane) Tak czysto z ciekawości, jak wybieracie się w Stanach w miejsca odludne, bliżej natury, zwłaszcza takie gdzie występują niebezpieczne zwierzęta, to uzbrajacie się jakoś? Bear spray, broń palna? Edytowane Wtorek o 00:15 przez SuperTraveller Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi