Skocz do zawartości

Nie wpuścili mnie do USA

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 217
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
2 minuty temu, katlia napisał:

Eh Robercie, jestem na forum dluzej niz ty sie golisz... 

I co z tego? Jest to dla mnie bez znaczenia ile ty tu jesteś.

Napisano
3 godziny temu, katlia napisał:

Ile ty masz lat? Czy niczego nie czytasz poza propaganda ? Czy w ogole wiesz dlaczego Polska NIE nalezy do VWP? A wiara w obietnice Trumpa to naprawde kompromitacja. On tez obiecal "drain the swamp" i ocalic 1000 prac w Indianie, i zobacz jak to wyglada w tej chwili!

Po drugie jaki jest sens tego VWP? Tak jak jest teraz jest OK, jedyne co powinni zmienić to urzędników na Okęcie dać jak Irole mają u siebie żeby cofka była wiadoma u nas a nie już w Stanach.

I co do wjazdu, ja dostałem promesę kilka lat temu, moja żona i dzieci w tym roku, nie mieliśmy problemów z wjazdem, może dlatego że byłem kilkakrotnie w USA i zawsze, ZAWSZE wyjeżdżałem w terminie który nigdy nie przekroczył deklarowanego przez mnie przy wjeździe. Ludzie ściemniają, kombinują, nie są słowni i takie są efekty.

Napisano

Poziom odmow jest juz minimalny. Watpie, zeby Polakow tak bardzo cofali. Wiadomo, ze na forum przyjda glownie cofnieci lub Ci z odmowa, wiec zaburza to obraz. Generalnie robi sie z igiel widly. 

Napisano
5 godzin temu, mpbc napisał:

Jak zniosą wizy  to dopiero zacznie się płacz..... w końcu wtedy pobyt to max 3 miesiące.....o połowę mniej niż teraz.

90 dni dokladniej;)

Napisano

ja uważam że jest to pewna dyskryminacja bo czym się róznimy od biednego Litwina czy Łotysza który może sobie bez wizy polecieć... Pozatym w tej chwili promesa kosztuje ok 700zl plus oczywiście dojazd do Ambasady... powinni znieść te wizy a i tak jak nie zechcą to nie wpuszczą na granicy... po jakiego mam siedziec godzinami wypełniac wniosek wysyłac płacić jechac do Wawy ponad 200km i przyjechac z odmową... Nie ma innego kraju na świecie który robiłby takie problemy... kanada zniosła wizy Australia darmowa wiza wypełniana przez neta a tu odwieczny problem i stanie w kolejce na Pięknej jak jakiś pajac

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...