katlia Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2016 Eh Robercie, jestem na forum dluzej niz ty sie golisz...
RobertNYc Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2016 2 minuty temu, katlia napisał: Eh Robercie, jestem na forum dluzej niz ty sie golisz... I co z tego? Jest to dla mnie bez znaczenia ile ty tu jesteś.
katlia Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2016 A to z tego ze wiem co mowie. Zyje tu od dziesiatek lat Znam sie na prawie, politiyce i realiach tego kraju. Ot co.
oss Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2016 3 godziny temu, katlia napisał: Ile ty masz lat? Czy niczego nie czytasz poza propaganda ? Czy w ogole wiesz dlaczego Polska NIE nalezy do VWP? A wiara w obietnice Trumpa to naprawde kompromitacja. On tez obiecal "drain the swamp" i ocalic 1000 prac w Indianie, i zobacz jak to wyglada w tej chwili! Po drugie jaki jest sens tego VWP? Tak jak jest teraz jest OK, jedyne co powinni zmienić to urzędników na Okęcie dać jak Irole mają u siebie żeby cofka była wiadoma u nas a nie już w Stanach. I co do wjazdu, ja dostałem promesę kilka lat temu, moja żona i dzieci w tym roku, nie mieliśmy problemów z wjazdem, może dlatego że byłem kilkakrotnie w USA i zawsze, ZAWSZE wyjeżdżałem w terminie który nigdy nie przekroczył deklarowanego przez mnie przy wjeździe. Ludzie ściemniają, kombinują, nie są słowni i takie są efekty.
KaeR Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2016 Poziom odmow jest juz minimalny. Watpie, zeby Polakow tak bardzo cofali. Wiadomo, ze na forum przyjda glownie cofnieci lub Ci z odmowa, wiec zaburza to obraz. Generalnie robi sie z igiel widly.
mpbc Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2016 Jak zniosą wizy to dopiero zacznie się płacz..... w końcu wtedy pobyt to max 3 miesiące.....o połowę mniej niż teraz.
jkb Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2016 5 godzin temu, mpbc napisał: Jak zniosą wizy to dopiero zacznie się płacz..... w końcu wtedy pobyt to max 3 miesiące.....o połowę mniej niż teraz. 90 dni dokladniej
sly6 Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2016 np nie będzie można tego wydłużyć,zmienić statusu będąc w ruchu bezwizowym dobra to tyle pisania .
Lx13 Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2016 I robota przepadnie albo sie nie bedzie opłacało lecieć bo za bilet sie nie zwróci.
zenek77 Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2016 ja uważam że jest to pewna dyskryminacja bo czym się róznimy od biednego Litwina czy Łotysza który może sobie bez wizy polecieć... Pozatym w tej chwili promesa kosztuje ok 700zl plus oczywiście dojazd do Ambasady... powinni znieść te wizy a i tak jak nie zechcą to nie wpuszczą na granicy... po jakiego mam siedziec godzinami wypełniac wniosek wysyłac płacić jechac do Wawy ponad 200km i przyjechac z odmową... Nie ma innego kraju na świecie który robiłby takie problemy... kanada zniosła wizy Australia darmowa wiza wypełniana przez neta a tu odwieczny problem i stanie w kolejce na Pięknej jak jakiś pajac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.