kzielu Napisano 23 godziny temu Zgłoś Napisano 23 godziny temu 7 minutes ago, vlade said: Dobrze, bardzo dobrze nawet. Tylko dostaje nudności jak patrzę na dzienne wahania mojego konta emerytalnego po każdym nocnym poście robionym z kibla przez jakąś drugoplanową gwiazdę telewizyjną co tymczasowo ma dostęp do teczki z kodami nuklearnymi. "But dow is above 50,000 points" zestarzalo sie bardzo szybko i bardzo zle... (a ta akcja z Bondi uzywajacej tej odpowiedzi to w ogole jest jakis kompletny inny wymiar w ktorym teraz zyjemy) Cytuj
vlade Napisano 21 godzin temu Zgłoś Napisano 21 godzin temu (edytowane) 2 hours ago, kzielu said: "But dow is above 50,000 points" zestarzalo sie bardzo szybko i bardzo zle... (a ta akcja z Bondi uzywajacej tej odpowiedzi to w ogole jest jakis kompletny inny wymiar w ktorym teraz zyjemy) Musiałbym sprawdzić jaki to był dzień, ale mam wrażenie ze Bondi odwalająca dramatyczna role z telenoweli argentyńskiej przed komisją sejmowa to nie był nawet najbardziej surrealistyczny epizod tego dnia rodem z Białego Domu. Edytowane 21 godzin temu przez vlade 1 Cytuj
rzecze1 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Napisano 14 godzin temu 9 hours ago, mcpear said: Nie wiem czy głowa jest akurat organem, który chcąc wpłynąć na zmianę jego decyzji należy adresować Niezly zart Ale poważnie mówiąc, to nie wiem czy ktoś rozumie co się tu dzieje. I nie mówię o forum. Mówię o świecie. Który nie rozumie co Ameryka robi. "Małpa z pistoletem". Tak USA widzą. Chińczycy, czy niestety nawet Rosjanie których osobiście nie znoszę, to w porównaniu do obecnej amerykańskiej administracji poważni gracze. Jak nisko USA upadło. WTAF. 2 Cytuj
katlia Napisano 12 godzin temu Zgłoś Napisano 12 godzin temu (edytowane) 2 hours ago, rzecze1 said: Niezly zart Ale poważnie mówiąc, to nie wiem czy ktoś rozumie co się tu dzieje. I nie mówię o forum. Mówię o świecie. Który nie rozumie co Ameryka robi. "Małpa z pistoletem". Tak USA widzą. Chińczycy, czy niestety nawet Rosjanie których osobiście nie znoszę, to w porównaniu do obecnej amerykańskiej administracji poważni gracze. Jak nisko USA upadło. WTAF. No coz, kiedys pisalam ze to straszny, niebezpieczny czlowiek i bylam traktowana jako histeryczke/komunistke itp - czasami na tym forum, lol. A teraz wzruszam ramionami. Amerykanie pokazali swoja inteligencje/moralnosc glosujac na niego DWA RAZY. Uwazam ze spoleczenstwo zasluzylo nie tylko na to jak świat widzi Ameryke... ale w ogole na katastrofalny upad politycznie/gospodarczo. You live by trump you die by trump. Edytowane 12 godzin temu przez katlia 1 Cytuj
kzielu Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu 3 hours ago, rzecze1 said: Niezly zart Ale poważnie mówiąc, to nie wiem czy ktoś rozumie co się tu dzieje. I nie mówię o forum. Mówię o świecie. Który nie rozumie co Ameryka robi. "Małpa z pistoletem". Tak USA widzą. Chińczycy, czy niestety nawet Rosjanie których osobiście nie znoszę, to w porównaniu do obecnej amerykańskiej administracji poważni gracze. Jak nisko USA upadło. WTAF. Ci co sa w administracji to kombinacja ludzi ktorych jedynym celem jest zbicie kasy - albo panstwowej albo zarabiajac na insider trading ktory zdarza sie praktycznie kazdego tygodnia i kompletnych idiotow w postaci Kasha czy Noem ktorzy maja obsesje na punkcie wlasnego wizerunku a ktorym z jakiegos powodu powierzono agencje odpowiadajace bezposrednio za bezpieczenstwo kraju (jedynym wytlumaczalnym jest doslownie trollowanie spoleczenstwa). Senatorowie i kongresmeni interesuja sie tylko wlasnymi posadami. Prezydent doslownie mowi rzeczy przeczace sobie jedna po drugiej i nikogo kto moglby go ze stanowiska usunac jakos to nie martwi a panstwo generalnie w tej chwili nie dziala (co widac po wczorajszym wypadku na LGA i tym co sie dzieje na lotniskach - w ATL stoi sie pod 4h w kolejce do TSA). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi