Xarthisius Napisano 5 godzin temu Zgłoś Napisano 5 godzin temu (edytowane) @cavscout jak tam? Co tam ciekawego porabiales w ostatnim tygodniu? Nie musisz sie rozpisywac, piec punktow wystarczy. Dla niewtajemniczonych: https://www.airforcetimes.com/veterans/2025/02/24/va-staff-told-to-reply-to-musks-what-did-you-do-last-week-email/ Update: A jeszcze zapomnialem zalinkowac sciagi od Jasnie Nam Panujacego: https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/114054360748596336 Edytowane 5 godzin temu przez Xarthisius Cytuj
kzielu Napisano 5 godzin temu Zgłoś Napisano 5 godzin temu (edytowane) Mnie bardziej interesuje jak glosujacy na prezydenta Krasnowa (polecam Reddit jak ktos nie wie o co chodzi - troche teoria spiskowa ale pasuje jak ulal do obecnej sytuacji z ktora chyba wiekszosc republikanow ma problemy z wytlumaczeniem) uzasadnia odrzucenie rezolucji ONZ o napasci ruskich na Ukraine... A te 5 punktow to taka typowa korporacyjna taktyka zastraszania przez mikromenedzerow ktory sie wydaje sie sa liderami a za ktorych plecami wszyscy sie z nich smieja. Edytowane 4 godziny temu przez kzielu Cytuj
Xarthisius Napisano 4 godziny temu Zgłoś Napisano 4 godziny temu 1 minute ago, kzielu said: Mnie bardziej interesuje jak glosujacy na prezydenta Krasnowa (polecam Reddit jak ktos nie wie o co chodzi - troche teoria spiskowa ale pasuje jak ulal do obecnej sytuacji z ktora chyba wiekszosc republikanow ma problemy z wytlumaczeniem) uzasadnia odrzucenie rezolucji ONZ o napasci ruskich na Ukraine... Do mnie osobiscie Ukraina i wydarzenia na swiecie to juz nawet nie docieraja. Za wiele sie dzieje kazdego dnia rzeczy, ktore mnie osobiscie dotyka. Dzisiaj np. sie zastanawialismy czy to, ze jeden czlowiek nie odpowiada na maile oznacza, ze go zwolnili, bo chodza sluchy ze w sobote i niedziele byly czystki w jego agencji... Cytuj
andyopole Napisano 4 godziny temu Zgłoś Napisano 4 godziny temu 45 minut temu, Xarthisius napisał: Do mnie osobiscie Ukraina i wydarzenia na swiecie to juz nawet nie docieraja. Za wiele sie dzieje kazdego dnia rzeczy, ktore mnie osobiscie dotyka. Dzisiaj np. sie zastanawialismy czy to, ze jeden czlowiek nie odpowiada na maile oznacza, ze go zwolnili, bo chodza sluchy ze w sobote i niedziele byly czystki w jego agencji... Termin na odpowiedzi byl dzis do polnocy. Nie podali ktorego czasu. Cytuj
kzielu Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu 1 hour ago, Xarthisius said: Do mnie osobiscie Ukraina i wydarzenia na swiecie to juz nawet nie docieraja. Za wiele sie dzieje kazdego dnia rzeczy, ktore mnie osobiscie dotyka. Dzisiaj np. sie zastanawialismy czy to, ze jeden czlowiek nie odpowiada na maile oznacza, ze go zwolnili, bo chodza sluchy ze w sobote i niedziele byly czystki w jego agencji... Podobnie - ja sie zdzwaniam z ekipa FAA New England to sie zastanawiam ilu z nich sie (nie) wbije nastepnym razem.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi