Joanna30 Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Tak? Jakie kraje? EDIT: Już sobie znalazłam A co w przypadku wiz małżeńskich czy narzeczeńskich dla obywateli tych krajów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 5 minut temu, Joanna30 napisał: Tak? Jakie kraje? EDIT: Już sobie znalazłam A co w przypadku wiz małżeńskich czy narzeczeńskich dla obywateli tego kraju? Another order will block visas being issued to anyone from Syria, Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan and Yemen, said the aides and experts, who asked not to be identified. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Ups... Nie zazdroszczę tym, którzy już rozpoczęli sponsorowanie rodzinne i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 1 minutę temu, Joanna30 napisał: Ups... Nie zazdroszczę tym, którzy już rozpoczęli sponsorowanie rodzinne i inne. Tak naprawde to z tymi jego exec orders nie do konca wiadomo o co chodzi. Wizy ale jakie, mur ale z czego itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Trochę śmieszków, od twórców "Bad Lip Reading" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Ja sie zastanawiam dlaczego Trump ma obsesje na punkcie tego muru... Czy Meksykanie naprawdę "przeskakuja" tak tłumnie granice ? Dziennie tysiace sie do USA wlamuje? Co do zawieszenie wiz... kurcze, wizy turystyczne to jeszcze bym moze zrozumiala ale tez nie zazdroszcze tym ktorzy sa w trakcie sponsorowanie rodzinnego. Dobrze, ze przynajmniej nie ma poki co planow co do wiz dla pozostalych krajow. No, poza tymi pracowniczymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 5 minut temu, Roelka napisał: Ja sie zastanawiam dlaczego Trump ma obsesje na punkcie tego muru... Czy Meksykanie naprawdę "przeskakuja" tak tłumnie granice ? Dziennie tysiace sie do USA wlamuje? Co do zawieszenie wiz... kurcze, wizy turystyczne to jeszcze bym moze zrozumiala ale tez nie zazdroszcze tym ktorzy sa w trakcie sponsorowanie rodzinnego. Dobrze, ze przynajmniej nie ma poki co planow co do wiz dla pozostalych krajow. No, poza tymi pracowniczymi. Inne kategorie beda szly przez kongres raczej. On nie ma wielkich planow na reforme. Na razie tylko cos wlacza lub wylacza, ale pomyslow na razie nie maja nawet na Obamacare. Ryancare to wlasciwie Obamacare tylko glupsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Z nowości - podpisał kolejny dekret, tym razem o blokowaniu funduszy federalnych dla sanctuary cities. Na stronie gdzie to wyczytałem w komentarzach już dwie osoby wspomniały o secesji Nowego Jorku. Edytowane 25 Stycznia 2017 przez motorolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 5 minut temu, motorolnik napisał: Z nowości - podpisał kolejny dekret, tym razem o blokowaniu funduszy federalnych dla sanctuary cities. Na stronie gdzie to wyczytałem w komentarzach już dwie osoby wspomniały o secesji Nowego Jorku. Z tym to akurat sie zgadzam - nie spelniaja federalnego prawa, nie powinny dostawac federalnej kasy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 2 minuty temu, kzielu napisał: Z tym to akurat sie zgadzam - nie spelniaja federalnego prawa, nie powinny dostawac federalnej kasy. Schneiderman wystosował takie oświadczenie w odpowiedzi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi