andyopole Napisano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2020 2 godziny temu, agatenka napisał: Tylko lądowa jest zamknięta - powietrza lub morska otwarta - jaki to ma sens, nie wiem ... No wlasnie przed chwila sie dowiedzialem ze tutejsi "ruscy" byli pięćdziesięcioosobową grupą w Meksyku na wakacjach i połowa z nich wróciła z wirusem. Moja mieścina przoduje w Oregon w liczbie chorych. Od nowa wprowadzili przymus używania masek w połowie stanu.
feniks_01 Napisano 19 Marca 2021 Zgłoś Napisano 19 Marca 2021 FYI Bezposrednie loty z JFK do KRK LOTem. Kupuje wieczorem bilety
ilon Napisano 23 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2021 Jak ktos jakims cudem natknie sie na jakies promki w pazdzierniku na trasie Waszyngton-Krakow lub Katowice, dajcie znac prosze... Na dzien dzisiejszy loty kosztuja prawie tysiaka.
andyopole Napisano 23 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2021 Za mniej niż tysiąc ostatnio lecialem z dziesięć lat temu.
ilon Napisano 23 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2021 Ja ostatnio na tej trasie lecialam za mniej niz 550. Normal powiedzialabym jest okolo 700. Za prawie tysiaka kilka lat temu lecialam na swieta...
margherita_s Napisano 23 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2021 19 minutes ago, andyopole said: Za mniej niż tysiąc ostatnio lecialem z dziesięć lat temu. Serio? Ja nigdy jeszcze nie leciałam za więcej niż tysiąc (Columbus lub Detroit -> Warszawa)
ilon Napisano 23 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2021 Moze loty ze wschodniego wybrzeza drozsze. Albo Andy lata klasa biznesowa
motorolnik Napisano 23 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2021 FrenchBee ostatnio dołączył jako nowy low cost latający między USA i Europą. Ale i tak najlepiej pewnie szukać przez flights.google.com
Roelka v.2 Napisano 23 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2021 1 hour ago, ilon said: Jak ktos jakims cudem natknie sie na jakies promki w pazdzierniku na trasie Waszyngton-Krakow lub Katowice, dajcie znac prosze... Na dzien dzisiejszy loty kosztuja prawie tysiaka. Z ktorego lotniska szukasz? Washington Dulles? Jesli tak to ja tez planuje lecies stamtad do PL. :p Najtaniej jest chyba na te chwile leciec z Chicago. Bilety mozna kupic za okolo 500 - 600$.
ilon Napisano 23 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2021 11 minutes ago, Roelka v.2 said: Z ktorego lotniska szukasz? Washington Dulles? Jesli tak to ja tez planuje lecies stamtad do PL. :p Najtaniej jest chyba na te chwile leciec z Chicago. Bilety mozna kupic za okolo 500 - 600$. Zazwyczaj latam z Dulles ale z BWI tez lecialam. Zerkne na Chicago tez - dzisaj patrzalam na JFK do Warszawy i tez moje loty wychodzily okolo 1k.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.