Skocz do zawartości

Promocje linii lotniczych

maciopa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 godziny temu, agatenka napisał:

Tylko lądowa jest zamknięta - powietrza lub morska otwarta - jaki to ma sens, nie wiem ... 

No wlasnie przed chwila sie dowiedzialem ze tutejsi "ruscy" byli pięćdziesięcioosobową grupą w Meksyku na wakacjach i połowa z nich wróciła z wirusem. Moja mieścina przoduje w Oregon w liczbie chorych. Od nowa wprowadzili przymus używania masek w połowie stanu. 

• 9 miesięcy później...

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
  • 4 miesiące później...
Napisano

Jak ktos jakims cudem natknie sie na jakies promki w pazdzierniku na trasie Waszyngton-Krakow lub Katowice, dajcie znac prosze... Na dzien dzisiejszy loty kosztuja prawie tysiaka. 

Napisano

Ja ostatnio na tej trasie lecialam za mniej niz 550. Normal powiedzialabym jest okolo 700. Za prawie tysiaka kilka lat temu lecialam na swieta... 

Napisano
1 hour ago, ilon said:

Jak ktos jakims cudem natknie sie na jakies promki w pazdzierniku na trasie Waszyngton-Krakow lub Katowice, dajcie znac prosze... Na dzien dzisiejszy loty kosztuja prawie tysiaka. 

Z ktorego lotniska szukasz? Washington Dulles? Jesli tak to ja tez planuje lecies stamtad do PL. :p 

Najtaniej jest chyba na te chwile leciec z Chicago. Bilety mozna kupic za okolo 500 - 600$. 

Napisano
11 minutes ago, Roelka v.2 said:

Z ktorego lotniska szukasz? Washington Dulles? Jesli tak to ja tez planuje lecies stamtad do PL. :p 

Najtaniej jest chyba na te chwile leciec z Chicago. Bilety mozna kupic za okolo 500 - 600$. 

Zazwyczaj latam z Dulles ale z BWI tez lecialam. Zerkne na Chicago tez - dzisaj patrzalam na JFK do Warszawy i tez moje loty wychodzily okolo 1k.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...