andyopole Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Z West Coast taka cene bralbym w ciemno. Ale od znajomych slyszalem ze ze wschodu bywa taniej. Dobrze sie rozejrzyj.
pelasia Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Ja w tym roku z Denver do PL z jedna przesiadka w maju( lufthansa), kupilam bilet troche ponad $900. Z DC powinnaś znaleźć cos pomiedzy $800-900 jesli nawet nie taniej. Ja jak upoluje z Denver poniżej $1000 to sie cieszę . Ja bym poczekała i sprawdzała ceny we wtorki i środy, czasem warto niedziele wieczorem. Nie kupuj w weekend, wtedy ceny skaczą w górę !
mcpear Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Z tego co pamiętam to w styczniu każda z dużych linii lotniczych robi weekendy z promocjami. Oczywiście nie ma gwarancji, że w tym roku będzie tak samo ale już ileś lat to mi się sprawdza. To dla nich trochę martwy sezon na kupowanie biletów i muszą walczyć o wynki. Pamiętam dobre promocje w Lufthansie i w BA. LOT też ma dobre promocje ale musiałabyś rozważyć Newark (Amtrak z DC do NEwark to chyba około 3 h), bo LOT do DC nie lata. Promocje generalnie nie działają na loty typu code-share - czyli kupienie LOTowskiego biletu na United czy inny StarAlliance samolot nie da tak dobrej ceny. Powinnaś się w 950 zmieścić. Jak chcesz tanio poleciec to sprawdzilem dla Ciebie, ze Norwegian z Nowego Yorku do Krakowa ma np w najtanszej taryfie za 532 od osoby w terminie 6-18 maja (przez Oslo) - 100 dolcy w kazda strone doplacasz za taryfe co obejmuje posilek i bagaz (czyli 732)
ilon Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Dzieki! Ale u mnie tylko albo Baltimore albo Waszyngton wchodzi w gre poki co. I tak jak mowilam, mam okreslone daty, ktorych nie moge zmienic, bo po pierwsze urlop zatwierdzony, a po drugie lece na wesele. Nie mam problemu z zaplaceniem za bilet troche wiecej, bez martwienia sie o taryfy, albo transfery, albo dojazdy na lotniska ktore mi nie po drodze.
mcpear Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Ok ja bym czekał do stycznia i polował na promocje Lufthansy / KLM / British / Swiss / Austrian / SAS (te linie latają do krakowa)- w grudniu część ludzi kupuje bilety jako prezent na gwiazdkę, więc te promocje nie są wg mnie specjalnie urodziwe.
pelasia Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2017 Ja tez bym poczekala. Czesto czytam, ze najlepszy czas na kupno biletow to 3 miesiace przed wylotem. Czy prawda czy nie to nie wiem ale masz duzo czasu i tez bym poczekla przynajmniej do stycznia.
bloczek2 Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2017 Nie wiem, czy to jakas promocja, ale mialem kupowac bilety w Norwegian z przesiadka w Oslo do LAX, ale otworzylem Google Flights i wyszukalo mi nieprawdopodobnie tanie loty bezposrednio WAW-LAX LOTem, za tę samą cenę co w Norwegian mam bezposredni lot z bagazami i rejestracja miejsc, takze jak ktos szuka to spojrzcie tam.
mcpear Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2017 8 hours ago, Michał Paczyński said: Nie wiem, czy to jakas promocja, ale mialem kupowac bilety w Norwegian z przesiadka w Oslo do LAX, ale otworzylem Google Flights i wyszukalo mi nieprawdopodobnie tanie loty bezposrednio WAW-LAX LOTem, za tę samą cenę co w Norwegian mam bezposredni lot z bagazami i rejestracja miejsc, takze jak ktos szuka to spojrzcie tam. Potwirdzam i sprawdziłem - 6 grudnia na lot.pl (czyli jeszcze przez 3 godziny) rzeczywiście jest jakaś promocja mikołajkowa - LAX jest po 2199 w obie strony w terminie 15.01 - 31.05
bloczek2 Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2017 Ja kupiłem bilety, 4680zl za dwie osoby z rezerwacja miejsc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
koko_dżambo Napisano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2017 wiem, że już trochę za późno( a nawet bardzo) na kupowanie biletu, ale Waszym zdaniem jest jeszcze szansa na jakiś lot w przyzwoitej cenie na święta do Polski z jfk NY do Wawy? Z tego co szukałam to wszystko wyskoczyło powyżej 5 k
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.