Skocz do zawartości

Promocje linii lotniczych

maciopa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

3 godziny temu, Joanna30 napisał:

Lubię latać z przesiadkami, ale 28h w jedną stronę to za dużo nawet dla mnie :P

Zgadzam sie z Toba. Ja znalazlem bilet na skyscanner w jedna strone do Chicago przes Oslo 7godzin i 30 minut przesiadka i Londzn 1 i pol godziny przesiadka, laczny czas podrozy 21h za 1150 PLN, Nie skorzystalem wole za niewiele wiecej bezposredni 9 godzin.

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Wylot dopiero za trzy tygodnie i według mnie może cena ok, sam nie wiem.
2-27 lutego
6ec65c827688.png

Dodatkowe trasy, dzięki temu można zwiedzić kilka miast USA i wydaje mi że te ceny tylko mały bagaż podręczny.
Nowy Jork - Chicago
2644aba0615a.png
Chicago - Las Vegas
a1f11b888155.png
Las Vegas - Los Angeles
936cc74dd128.png
Los Angeles - San Francisco
c4c8ea60251b.png

Całość wyjdzie ok. 2267 zł

Inne terminy:
1-28 marca
[uA]WAW - JFK i [sWISS] SFO - WAW, od 1865 zł

Zwiedzanie kilka miast USA w marcu trochę drożej niż w lutym,całość ok. 2339 zł
oprócz LAX - SFO, MegaBus jeszcze nie udostępnił kalendarz.

United LGA - ORD 155 zł 07.03.18r.
Frontier ORD - LAS 193 zł 12.03.18r.
Alaska LAS - LAX 126 zł 17.03.18r.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Napisano
8 godzin temu, Amy napisał:

Chyba tylko ja nigdy nie potrafię znalesc taniego biletu lece KLM z ATL - Gdańsk- ATL 1380$ :(

Delta droga jest. Popatrz że strony KLM. Ten sam lot a może być taniej. 

• 2 tygodnie później...
Napisano

Bookowal ktos kiedykolwiek cokolwiek jakies bilety przez travelmerry? Sprawdzam sobie wszystkie moje mozliwe polaczenia na skyscanerze i za kazdym razem pokazuje, ze travelmerry to najtansza opcja. Jakies opinie? 

Napisano
3 godziny temu, ilon napisał:

Bookowal ktos kiedykolwiek cokolwiek jakies bilety przez travelmerry? Sprawdzam sobie wszystkie moje mozliwe polaczenia na skyscanerze i za kazdym razem pokazuje, ze travelmerry to najtansza opcja. Jakies opinie? 

wpisz travelmerry scam, reviews itp.

Napisano

Jakiś czas temu też chciałam przez nich kupić bilety ((PHL-WAW BA mieli za około $400) gdzie wszędzie indziej w tym okresie minimum $750. Ale po przewertowaniu internetu i przeczytaniu opinii trochę się przeraziłam i dałam sobie spokój -  wręcz niemożliwe jest znalezienie dobrego słowa 

Ale z drugiej strony wiadomo że zadowolone osoby rzadko wystawiają opinie, a gdy pójdzie cos nie tak ( nie koniecznie z ich winy) to odrazu pluje się jadem na lewo i prawo. 

Mniej więcej w tym samym okresie moi znajomi kupili "nieświadomie" u nich bilety, bo w życiu nie wpadli na pomysł żeby szukać o nich informacji  i nie mieli żadnych problemów.

Więc jeżeli różnica jest kilku $ daj sobie spokój, natomiast jeżeli jest sporo taniej ja bym tym razem chyba zaryzykowała

Napisano

Jeszcze dziś LOT ma promocje na połączenia do Europy. Kupiłem na kwiecień za $650 LAX-POZ-LAX + $600 za dziecko 8 letnie (mimo, że na stronie jest napisane że $699). Kończy się za 10h

Napisano

Osobom podróżującym do Katowic/Krakowa mogę podpowiedzieć jeszcze jedną opcję. Ja latam z Bostonu i dużo taniej wychodził lot do Czech - Brno ok. 600$, kiedy do Katowic ponad 1000$. Linie Lufthansa, warto sprawdzić i wziąć pod uwagę ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...