karusek Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2018 3 godziny temu, Joanna30 napisał: Lubię latać z przesiadkami, ale 28h w jedną stronę to za dużo nawet dla mnie Zgadzam sie z Toba. Ja znalazlem bilet na skyscanner w jedna strone do Chicago przes Oslo 7godzin i 30 minut przesiadka i Londzn 1 i pol godziny przesiadka, laczny czas podrozy 21h za 1150 PLN, Nie skorzystalem wole za niewiele wiecej bezposredni 9 godzin.
MarQueS Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2018 Wylot dopiero za trzy tygodnie i według mnie może cena ok, sam nie wiem.2-27 lutegoDodatkowe trasy, dzięki temu można zwiedzić kilka miast USA i wydaje mi że te ceny tylko mały bagaż podręczny.Nowy Jork - ChicagoChicago - Las VegasLas Vegas - Los AngelesLos Angeles - San Francisco Całość wyjdzie ok. 2267 złInne terminy:1-28 marca[uA]WAW - JFK i [sWISS] SFO - WAW, od 1865 złZwiedzanie kilka miast USA w marcu trochę drożej niż w lutym,całość ok. 2339 złoprócz LAX - SFO, MegaBus jeszcze nie udostępnił kalendarz. United LGA - ORD 155 zł 07.03.18r.Frontier ORD - LAS 193 zł 12.03.18r.Alaska LAS - LAX 126 zł 17.03.18r.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Amy Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2018 Chyba tylko ja nigdy nie potrafię znalesc taniego biletu lece KLM z ATL - Gdańsk- ATL 1380$
andyopole Napisano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2018 8 godzin temu, Amy napisał: Chyba tylko ja nigdy nie potrafię znalesc taniego biletu lece KLM z ATL - Gdańsk- ATL 1380$ Delta droga jest. Popatrz że strony KLM. Ten sam lot a może być taniej.
ilon Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2018 Bookowal ktos kiedykolwiek cokolwiek jakies bilety przez travelmerry? Sprawdzam sobie wszystkie moje mozliwe polaczenia na skyscanerze i za kazdym razem pokazuje, ze travelmerry to najtansza opcja. Jakies opinie?
lestat Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2018 3 godziny temu, ilon napisał: Bookowal ktos kiedykolwiek cokolwiek jakies bilety przez travelmerry? Sprawdzam sobie wszystkie moje mozliwe polaczenia na skyscanerze i za kazdym razem pokazuje, ze travelmerry to najtansza opcja. Jakies opinie? wpisz travelmerry scam, reviews itp.
agatenka Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2018 Jakiś czas temu też chciałam przez nich kupić bilety ((PHL-WAW BA mieli za około $400) gdzie wszędzie indziej w tym okresie minimum $750. Ale po przewertowaniu internetu i przeczytaniu opinii trochę się przeraziłam i dałam sobie spokój - wręcz niemożliwe jest znalezienie dobrego słowa Ale z drugiej strony wiadomo że zadowolone osoby rzadko wystawiają opinie, a gdy pójdzie cos nie tak ( nie koniecznie z ich winy) to odrazu pluje się jadem na lewo i prawo. Mniej więcej w tym samym okresie moi znajomi kupili "nieświadomie" u nich bilety, bo w życiu nie wpadli na pomysł żeby szukać o nich informacji i nie mieli żadnych problemów. Więc jeżeli różnica jest kilku $ daj sobie spokój, natomiast jeżeli jest sporo taniej ja bym tym razem chyba zaryzykowała
mcpear Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2018 Jeszcze dziś LOT ma promocje na połączenia do Europy. Kupiłem na kwiecień za $650 LAX-POZ-LAX + $600 za dziecko 8 letnie (mimo, że na stronie jest napisane że $699). Kończy się za 10h
ales_89 Napisano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2018 Osobom podróżującym do Katowic/Krakowa mogę podpowiedzieć jeszcze jedną opcję. Ja latam z Bostonu i dużo taniej wychodził lot do Czech - Brno ok. 600$, kiedy do Katowic ponad 1000$. Linie Lufthansa, warto sprawdzić i wziąć pod uwagę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.