Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1 hour ago, Roelka v.2 said:

Gratulacje! Planujesz od razu aplikować o obywatelstwo? Czy plannujesz odpoczac od imigracji? :D

Dzieki! Bardzo się cieszę, bo już się bałam że będzie RFE. 

Właśnie nie wiem, czy od razu aplikować czy na razie odpocząć. Co sugerujesz? 

Napisano
1 hour ago, margherita_s said:

Dzieki! Bardzo się cieszę, bo już się bałam że będzie RFE. 

Właśnie nie wiem, czy od razu aplikować czy na razie odpocząć. Co sugerujesz? 

Aplikowac od razu i potem juz miec spokoj. :p 

• Like 1
  • 5 miesięcy później...
Napisano

Maly update nt biometrics do I-751: 

dzis, po 9ciu miesiacach, wreszcie dostalam wezwanie na odciski !   To jak mocno przenoszona ciaza ;) (appointment mam pod koniec sierpnia)

• 1 rok później...
Napisano

pytanie do bardziej doswiadczonych:

Czas leci, a o moim interview-I751 ani widu ani słychu. Utknęło na dobre, no movement.

Problem w tym, że mi się wiza-extention kończy za miesiac. 

Czy Imigration samo się skapnie i wyśle mi kolejne extention, czy trzeba jakoś interweniować?

dziękuję z góry

Napisano
59 minut temu, everden napisał:

Czas leci, a o moim interview-I751 ani widu ani słychu. Utknęło na dobre, no movement.

Czy Imigration samo się skapnie i wyśle mi kolejne extention, czy trzeba jakoś interweniować?

dziękuję z góry

Wcale nie musisz miec interview. Moja 10 letnia GC po prostu przyszła pewnego dnia, pocztą, niezapowiedziana. 

Niestety, nie pamiętam już jak długo czekałem.  

Napisano
12 hours ago, everden said:

dziękuję z góry

Ja tez nie mialam interview, ale jesli dobrze pamietam to jakis czas po moim approvalu bylo tak, ze albo cie zapraszali na interview w trakcie AOSu albo I751, a potem przyszedl covid i nie wiem co sie w koncu dzialo. W kazdym badz razie, ja najpierw dostalam extension na 12miesiecy a potem wyslali mi z automatu na 18miesiecy. Ale to juz bylo kilka lat temu wiec nie wiem czy dalej tak robia..