margherita_s Napisano 5 Marca 2021 Zgłoś Napisano 5 Marca 2021 Yasss!!! Bez interview! 10 miesięcy, nie tak źle 3 Cytuj
Patipitts Napisano 5 Marca 2021 Zgłoś Napisano 5 Marca 2021 37 minutes ago, margherita_s said: Yasss!!! Bez interview! 10 miesięcy, nie tak źle Gratulacje!!! 1 Cytuj
Roelka v.2 Napisano 5 Marca 2021 Zgłoś Napisano 5 Marca 2021 36 minutes ago, margherita_s said: Yasss!!! Bez interview! 10 miesięcy, nie tak źle Gratulacje! Planujesz od razu aplikować o obywatelstwo? Czy plannujesz odpoczac od imigracji? 1 Cytuj
margherita_s Napisano 5 Marca 2021 Zgłoś Napisano 5 Marca 2021 1 hour ago, Roelka v.2 said: Gratulacje! Planujesz od razu aplikować o obywatelstwo? Czy plannujesz odpoczac od imigracji? Dzieki! Bardzo się cieszę, bo już się bałam że będzie RFE. Właśnie nie wiem, czy od razu aplikować czy na razie odpocząć. Co sugerujesz? Cytuj
Roelka v.2 Napisano 5 Marca 2021 Zgłoś Napisano 5 Marca 2021 1 hour ago, margherita_s said: Dzieki! Bardzo się cieszę, bo już się bałam że będzie RFE. Właśnie nie wiem, czy od razu aplikować czy na razie odpocząć. Co sugerujesz? Aplikowac od razu i potem juz miec spokoj. :p 1 Cytuj
everden Napisano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2021 Maly update nt biometrics do I-751: dzis, po 9ciu miesiacach, wreszcie dostalam wezwanie na odciski ! To jak mocno przenoszona ciaza (appointment mam pod koniec sierpnia) Cytuj
everden Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2023 pytanie do bardziej doswiadczonych: Czas leci, a o moim interview-I751 ani widu ani słychu. Utknęło na dobre, no movement. Problem w tym, że mi się wiza-extention kończy za miesiac. Czy Imigration samo się skapnie i wyśle mi kolejne extention, czy trzeba jakoś interweniować? dziękuję z góry Cytuj
andyopole Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2023 59 minut temu, everden napisał: pytanie do bardziej doswiadczonych: Czas leci, a o moim interview-I751 ani widu ani słychu. Utknęło na dobre, no movement. Problem w tym, że mi się wiza-extention kończy za miesiac. Czy Imigration samo się skapnie i wyśle mi kolejne extention, czy trzeba jakoś interweniować? dziękuję z góry Wcale nie musisz miec interview. Moja 10 letnia GC po prostu przyszła pewnego dnia, pocztą, niezapowiedziana. Niestety, nie pamiętam już jak długo czekałem. Cytuj
ilon Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2023 12 hours ago, everden said: pytanie do bardziej doswiadczonych: Czas leci, a o moim interview-I751 ani widu ani słychu. Utknęło na dobre, no movement. Problem w tym, że mi się wiza-extention kończy za miesiac. Czy Imigration samo się skapnie i wyśle mi kolejne extention, czy trzeba jakoś interweniować? dziękuję z góry Ja tez nie mialam interview, ale jesli dobrze pamietam to jakis czas po moim approvalu bylo tak, ze albo cie zapraszali na interview w trakcie AOSu albo I751, a potem przyszedl covid i nie wiem co sie w koncu dzialo. W kazdym badz razie, ja najpierw dostalam extension na 12miesiecy a potem wyslali mi z automatu na 18miesiecy. Ale to juz bylo kilka lat temu wiec nie wiem czy dalej tak robia.. Cytuj
Xarthisius Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2023 Obecne extension jest na 24mo [1]. Nie slyszalem, zeby dawali dluzej. Jezeli czekasz juz prawie 2 lata, to czas ich przycisnac. Najpierw congressional inquiry, a jak nie pomoze to CIS Ombudsman. [1] https://www.uscis.gov/newsroom/alerts/uscis-extends-evidence-of-status-for-conditional-permanent-residents-to-24-months-with-pending-form Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi