Skocz do zawartości

Pan Cejrowski i jego podejście do tematu wiz i emigracji do USA

Umarko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co sądzicie na temat wypowiedzi pana Cejrowskiego. Powiedział on, że wystarczy pójść i POPROSIĆ o stały pobyt i takowy po pewnym czasie się prawdopodobnie dostanie.

Nagranie z 2015 roku, nie wiem co o tym sądzić. Próbował ktoś? :lol:

• Odpowiedzi 21
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Weź, idź, i spróbuj. Cejrowski zamiast trzymać się podróżnych opowieści od jakiegoś czasu wzial się za politykę i zaczął pieprzyć glupoty... O Ameryce, wizach też. 

Napisano
29 minut temu, andyopole napisał:

Weź, idź, i spróbuj. Cejrowski zamiast trzymać się podróżnych opowieści od jakiegoś czasu wzial się za politykę i zaczął pieprzyć glupoty... O Ameryce, wizach też. 

sporo interesujacych osob wpada w to bagno. Wykorzystuja swoja popularnosc...

Napisano

Sporo epitetów mi przychodzi do głowy na określenie tego człowieka, natomiast forma grzecznościowa zaimka osobowego by mi przez gardło nie przeszła.

Napisano

Niestety tacy ludzie jak Cejrowski I Max Kolonko maja ogromny wplyw na swiadomosc mlodego pokolenia. Skala glupoty jaka ci ludzie pieprza przekracza wszelkie dopuszczalne granice. Obejrzalem kiedys ten filmik I nie moglem zrozumiec jak mozna mowic takie rzeczy. Przy tym on to mowi serio!  

Napisano

Serio? Cejrowski ma ogromny wplyw na mlode pokolenie? Ja mam wrazenie, ze mlodziez teraz nie bardzo nawet wie kim on jest... "Popularny" to on moze byl, gdy ja bylam mlodsza.

Napisano

Ja to w sumie nigdy nie wiedzialem co to za gosc poza tym ze to jakis frustrat z marginesu... Mimo ze mlodym to bym siebie nie nazwal ;-) 

Napisano
23 godziny temu, vlade napisał:

Sporo epitetów mi przychodzi do głowy na określenie tego człowieka, natomiast forma grzecznościowa zaimka osobowego by mi przez gardło nie przeszła.

Kiedyś mnie śmieszył, podobnie jak bawił mnie Korwin-Mikke. Teraz mam jedynie ochotę wytrzaskać ich po zębach. Jakaś nietolerancyjna na starość się robię ;) 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...