ilon Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Oboziu, jakos przebrnelam te 8 stron tych samych pytan i tych samych odpowiedzi. Jezeli po angielsku przyswajasz wiedze tak samo jak po polsku, to ja tobie zycze duzo powodzenia z ta emigracja
kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 O boziu tylko Polacy ubliżają swoim rodaka i śmieją się z nich. Typowo. Żegnam Panstwa
andyopole Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 23 minuty temu, kiciamore napisał: O boziu tylko Polacy ubliżają swoim rodaka i śmieją się z nich. Typowo. Żegnam Panstwa Miało być "rodaką"?... Po jakiemu to?
kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Rodakom . Pierwszy błąd po 40 moich wypowiedziach i każdy dostrzeże. A może pochwalisz mnie za to, że resztę poprawnie napisałam?
andyopole Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Widzisz, szacunek dla języka ojczystego polegający na jego poprawnym używaniu nie jest niczym nadzwyczajnym. Zasługuje na szacunek ale nie pochwałę, to obowiązek. Natomiast taki "byk" trudny jest do niezauważenia i nie da się to "odzobaczyć". Jego popełnienie jest powodowane najczęściej przez posiadane (czesto mimo wykształcenia) w zanadrzu regionalizmy bądź kłopoty laryngologiczne.
kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Raczej posiadanie przekształcającego telefonu, który nie wiadomo skąd bierze takie rzeczy. Typowo Polskie pozdrawiam
andyopole Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 To też prawda! Trzeba pilnować tej sztucznej nibyinteligencji....
cee Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Chodzi o to kicia, że chyba już każdy kto mógł powiedział jakie masz szanse na legalna emigrację do Stanów Zjednoczonych, a ty nadal twierdzisz że twoja jakąś koleżanka czy kuzynka dostała zieloną kartę u swojej koleżanki prawniczki za pilnowanie dzieci."adwokaci" i "doradcy" imigracyjni czekają na takich ludzi imo.
Patipitts Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Spróbuj na forum visajorney, tam sa ludzie z całego swiata możesz wtedy porównać sobie nasze odpowiedzi z tym co tam sie dowiesz. Powodzenia!
kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Teraz, cee napisał: Chodzi o to kicia, że chyba już każdy kto mógł powiedział jakie masz szanse na legalna emigrację do Stanów Zjednoczonych, a ty nadal twierdzisz że twoja jakąś koleżanka czy kuzynka dostała zieloną kartę u swojej koleżanki prawniczki za pilnowanie dzieci. "adwokaci" i "doradcy" imigracyjni czekają na takich ludzi imo. Przeczytaj jeszcze raz. Ja już wszystko wiem, uważam, że już jest narazie koniec tematu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.