Skocz do zawartości

Polscy celebryci w Stanach

MeganMarkle

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 minutes ago, pelasia said:

A Blechada- Curus tez na jakiej podstawie siedzi? 

Chyba juz nie siedzi, teraz to ona z Marcinem Gortatem jest, wiec chyba w PL siedzi... A do US do lata żeby dzieciak ojca zobaczył czasem. Ale faktycznie był czas, że siedziała... ciekawe

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
2 minuty temu, MeganMarkle napisał:

Chyba juz nie siedzi, teraz to ona z Marcinem Gortatem jest, wiec chyba w PL siedzi... A do US do lata żeby dzieciak ojca zobaczył czasem. Ale faktycznie był czas, że siedziała... ciekawe

Ale przecież ma dom w LA z tego co pamietam. Myślałam, ze nadal jest w USA. A ten cały Gortat rownież nie siedzi po tej stronie wody?

Napisano

Tak czytam i gębę rozwieram. Macie qrde dziewczyny u mnie piątkę z astronomii, znacie się na gwiazdach wyborowo. Wprawdzie nie są mi te nazwiska obce ale qrczę, kto, z kim, pod jaką pierzynką. Skąd Wy to wiecie?:D

Napisano
22 minuty temu, MeganMarkle napisał:

Nie interesuja mnie tego typu ciekawostki, ale cos nie cos slyszalam, wiec sie podziele :

Bachleda-Curus urodzila sie w Meksyku, ma juz dawno obywatelstwo amerykanskie. 

Gorniak - wiza artystyczna, project: nagrywanie plyty i szukanie materialow do plyty. 

Joanna Krupa - ma obywatelstwo amerykanskie, urodzila sie w Polsce, przyleciala do Stanow z rodzicami kiedy miala chyba ze 6 lat. 

Rosati - bodajze w 2013 badz 2014 roku ubiegala sie o obywatelstwo amerykanskie

Napisano
58 minutes ago, MeganMarkle said:

A jednak wizy O są tez wydawane na konkretny wyjazd, występ, wydarzenie... może ma wizę P? Albo na turystycznej lata i co jakiś czas do PL wraca, kto wie.. a Rosati to na czym tam niby teraz siedzi? Dopiero co urodziła wiec w filmie żadnym nie gra... hm

"Wydarzenie" jest dosc szerokim pojeciem w tej kategorii, niekoniecznie to jest jeden wystep. Cykl koncertow I np. promocja plyty, jakies nagrania w studio moga byc interpretowane jako jeden event. Nota bene Gorniak miala 2 koncerty w USA w 2017

Napisano

Curus sie urodziła w Meksyku ale ciekawe na jakiej podstawie zdobyła obywatelstwo..

Rosati, tez nie bardzo wiem jak.

Gorniaczka to przynajmniej ma sens. Krupa tez.

Ale ta gwiazda pudelka, która samochod pod choinkę dostała to czarna magia :blink:

Napisano
35 minut temu, pelasia napisał:

Curus sie urodziła w Meksyku ale ciekawe na jakiej podstawie zdobyła obywatelstwo..

Chyba byla zona obywatela przez jakis czas - nie ?

Napisano
3 godziny temu, pelasia napisał:

Ale przecież ma dom w LA z tego co pamietam. Myślałam, ze nadal jest w USA. A ten cały Gortat rownież nie siedzi po tej stronie wody?

Tak, Gortat przeciez gra w Washington Wizards, wiec na pewno tu mieszka.

Napisano
Teraz, margherita_s napisał:

Tak, Gortat przeciez gra w Washington Wizards, wiec na pewno tu mieszka.

Gra to dużo powiedziane, raczej bierze udzial. Ostatnio kiepsko mu idzie. Całej drużynie zresztą też. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...