mcpear Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 Masz rację. A Serbowie i Chorwaci to często: Jugosłowianie
andyopole Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 Wiesz, od czlowieka o umiarkowanym intelekcie mozna I powinno sie wymagac mniej. To wina doradcow, powinien ktorys kopnac go pod stolem.
katlia Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 29 minut temu, andyopole napisał: Wiesz, od czlowieka o umiarkowanym intelekcie mozna I powinno sie wymagac mniej. LOL. Swietny burn.
andyopole Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 14 minut temu, katlia napisał: LOL. Swietny burn. Czy tutaj mnie sie czasem nie obraza? Co to qrna za slang?
katlia Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 7 minut temu, andyopole napisał: Czy tutaj mnie sie czasem nie obraza? Co to qrna za slang? No czasami mam doczynienia z mlodzieza i takie sa skutki.
ilon Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: Nie trzeba wcale szukac tak daleko. Ilu Polakow odroznia Ukrainca od Bialorusina czy Rosjanina, dla wiekszosci to "ruskie". Kilka lat temu pracowalam dla klubu i rozdawalam darmowe wejsciowki i pamietam, ze z kilku metrow juz umialam poznac czy mam zagadywac po polsku, angielsku, czy lamanym ruskim albo czeskim. Zazwyczaj mozna bylo poznac po ubiorze. Ale rzeczywiscie. Ciezko odroznic na pierwszy rzut oka, albo po samym akcencie kto skad jest. Ja zazwyczaj dostaje latke Rosjanki, moja kumpela z Puerto Rico jest zawsze Meksykanka i nawet mamy nadane nasze wymyslone imiona
andyopole Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 9 minut temu, katlia napisał: No czasami mam doczynienia z mlodzieza i takie sa skutki. To chyba "trudna" mlodziez bo zaden cywilizowany slownik nie wyjasnia….
Xarthisius Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 14 minutes ago, andyopole said: To chyba "trudna" mlodziez bo zaden cywilizowany slownik nie wyjasnia…. Bez urazy dla dojrzalszych Uzytkownikow forum, ale chyba nie tyle trudna, co "mlodziez"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.