sly6 Napisano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2018 4 minuty temu, AniaG napisał: DOSTALA!! napisałam emaila do ambasady, na senatora nie miałam czasu, bo urodziłam tydzień temu w środę. Nie wiem czy pomogło czy nie. Siostra trafiła na innego konsula, wytłumaczyła ze się zestresowała, bo musiała mówić po ang, pokazała, ze musi płacić rachunki, pracuje i studiuje. Konsul się zapytał czy na pewno tylko chce pojechać na wakacje i czy zamierza zostać.. oczywiście, ze nie. Zastanowił się przez chwile i życzył jej miłego pobytu A co napisałaś? To gratuluję
AniaG Napisano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2018 6 godzin temu, sly6 napisał: A co napisałaś? To gratuluję Napisalam o tym, ze jestem rezydentem, ze urodziłam moje pierwsze, ze ona jest ciocią po raz pierwszy, zapewniłam ze chce przyjechać w celach czysto turystycznych etc. W sumie nic tak ważnego, nie wiem czy oni nawet to przeczytali czy nie...
Patipitts Napisano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2018 Super! Kolejny mit obalony gratuluje Tobie dzieciątka i siostrze wizy!
margherita_s Napisano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2018 Gratulacje! Obserwowalam ten wątek i liczylam na to, że sprawa skończy się pomyślnie
pelasia Napisano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2018 No i super! Jak widac świat nie jest biało czarny! Życze niektorym troche wiecej optymizmu w życiu! Ania baw sie dobrze z siostra, No i gratuluje malucha!
agatenka Napisano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2018 Miod na moje uszy a raczej oczy lol Bardzo sie ciesze i gratuluje malenstwa ( no i wizy dla siostry oczywiscie tez)
AniaG Napisano 3 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2018 Dziękuje wam za wsparcie i pomoc ❤️
haneczka019 Napisano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2018 Dnia 1.06.2018 o 09:52, AniaG napisał: DOSTALA!! napisałam emaila do ambasady, na senatora nie miałam czasu, bo urodziłam tydzień temu w środę. Nie wiem czy pomogło czy nie. Siostra trafiła na innego konsula, wytłumaczyła ze się zestresowała, bo musiała mówić po ang, pokazała, ze musi płacić rachunki, pracuje i studiuje. Konsul się zapytał czy na pewno tylko chce pojechać na wakacje i czy zamierza zostać.. oczywiście, ze nie. Zastanowił się przez chwile i życzył jej miłego pobytu Gratuluję AniaG! Zarówno narodzin maleństwa jak i przyznania wizy siostrze! Czytałam wątek od początku i trzymałam wirtualnie kciuki, żeby się udało! Nie ma rzeczy niemożliwych i czasami nie warto "godzić" się z tym co nas spotyka. Warto próbować. A pewnymi wypowiedziami nie warto się przejmować i brać sobie ich do serca . Niektórym brak jest zwyczajnie empatii i nie potrafią postawić się w sytuacji drugiej osoby. Jeszcze raz gratuluję!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.