MeganMarkle Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2019 On 2/19/2019 at 9:48 AM, pelasia said: Mnie nadal dziwi ta obsesja na punkcie iphonow. Aby tyle kasy co roku wyrzucać na telefon. Choć kto bogatemu zabroni... Gdzieś tam ostatnio w necie widziałam, że koleś sprzedał nerke, aby mieć kasę na nowego iphona. Rodzice zapewne bardzo dumni z pociechy Mnie sama miłość do iPhonów w ogóle nie dziwi, pod wzlegem estetyki i łatwości obsługi jest to zdecydowanie najlepszy telefon, ja na pewno nigdy innego już mieć nie będę... ale dlaczego ludzie wydają grubą kasę by mieć najnowszy model tego nie kumam. IPhone 5 czy 6 czy 7? Co za różnica... działa dzwoni, ładny tak samo ;p
ilon Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2019 15 godzin temu, MeganMarkle napisał: Mnie sama miłość do iPhonów w ogóle nie dziwi, pod wzlegem estetyki i łatwości obsługi jest to zdecydowanie najlepszy telefon, ja na pewno nigdy innego już mieć nie będę... ale dlaczego ludzie wydają grubą kasę by mieć najnowszy model tego nie kumam. IPhone 5 czy 6 czy 7? Co za różnica... działa dzwoni, ładny tak samo ;p Ja tak samo. Pewnie ciezko byloby mi sie przestawic teraz na androida, ale zeby wydawac wiecej pieniedzy na telefon niz na 2 tygodniowe wakacje to ja nie rozumiem
Patipitts Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2019 Ja mialam 4s przez jakies 5 lat :p I zmienilam tylko dlatego ze sie wyprowadzilam z Polski chociaz juz mi sie tam zaczal psuc powoli. Teraz mam 7 od roku I jak dla mnie telefon idealny, na pewno nie bede robic zadnych upgradow dopoki nie zacznie mi sie psuc. Jedyne co mnie wkurza to ograniczona ilosc etui w sklepach stacjonarnych typu walmart, ale zamawiam sobie z amazona i jest ok
andyopole Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2019 Mialem S3 przez chyba 3 lata i wzialem S5 tylko dlatego ze weszla na rynek S7 I dawali S5 za jakies drobne pieniadze ($30?). Teraz juz tak nie ma. Chca pelna scene I robia laske ze daja na splaty 24 miesiace po $35 na przyklad. Niech sie cmokna. Zawsze jeszcze mam niezawodna Nokie 6310.
pelasia Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2019 Czasy kiedy dawali darmowy telefon lub za grosze przy przedłużeniu umowy, niestety sie juz skończyły. Wycwanili sie i wyczaili ludzkie uzależnienie od smartfonów.
ilon Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Napisano 4 Marca 2019 Dopiero co sie wam chwalilam, ze moj iphone5s smiga jak funkiel nowka, a od soboty nie mam w ogole zasiegu w telefonie. 3 rozmowy z tech support, wycieczka do salonu mojego providera i dowiedzialam sie tyle, ze najprawdopodobniej nie mam zasiegu, bo mam stary telefon i jak chce miec zasieg to musze sobie zrobic upgrade. Jak mi to babka powiedziala w salonie to myslalam, ze sobie zartuje. Probowalam zlinkowac moje konto z innym iphonem 5s ale sprint nie pozwala juz uzyc tego modelu, wiec chyba czeka mnie zakup telefonu albo zmiana providera, ale w sumie moze rzeczywiscie by sie ten upgrade przydal. Trzeba bedzie wymienic teraz wszystkie spodnie co by sie nowy telefon w kieszeni miescil.
Jackie Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Napisano 4 Marca 2019 2 godziny temu, ilon napisał: Dopiero co sie wam chwalilam, ze moj iphone5s smiga jak funkiel nowka, a od soboty nie mam w ogole zasiegu w telefonie. 3 rozmowy z tech support, wycieczka do salonu mojego providera i dowiedzialam sie tyle, ze najprawdopodobniej nie mam zasiegu, bo mam stary telefon i jak chce miec zasieg to musze sobie zrobic upgrade. Jak mi to babka powiedziala w salonie to myslalam, ze sobie zartuje. Probowalam zlinkowac moje konto z innym iphonem 5s ale sprint nie pozwala juz uzyc tego modelu, wiec chyba czeka mnie zakup telefonu albo zmiana providera, ale w sumie moze rzeczywiscie by sie ten upgrade przydal. Trzeba bedzie wymienic teraz wszystkie spodnie co by sie nowy telefon w kieszeni miescil. Ja dwa tygodnie temu wreszcie się poddałam. Też miałam iPhone5S i uwielbiałam go, choćby za rozmiar Niestety, z racji podeszłego jak na telefon wieku nie dało się już instalować uaktualnień. Teraz mam XR, klonkier, obie ręce trzeba do obsługi. Ech...
haneczka019 Napisano 5 Marca 2019 Zgłoś Napisano 5 Marca 2019 9 godzin temu, ilon napisał: Dopiero co sie wam chwalilam, ze moj iphone5s smiga jak funkiel nowka, a od soboty nie mam w ogole zasiegu w telefonie. 3 rozmowy z tech support, wycieczka do salonu mojego providera i dowiedzialam sie tyle, ze najprawdopodobniej nie mam zasiegu, bo mam stary telefon i jak chce miec zasieg to musze sobie zrobic upgrade. Jak mi to babka powiedziala w salonie to myslalam, ze sobie zartuje. Probowalam zlinkowac moje konto z innym iphonem 5s ale sprint nie pozwala juz uzyc tego modelu, wiec chyba czeka mnie zakup telefonu albo zmiana providera, ale w sumie moze rzeczywiscie by sie ten upgrade przydal. Trzeba bedzie wymienic teraz wszystkie spodnie co by sie nowy telefon w kieszeni miescil. Ósemkę weź. Nie jest dużo większa i wygodna do obsługi. Ja jestem zadowolona .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.