pawelo1988 Napisano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 bo to jest vlog (na luzie) a nie material dokumentalny (dzien z zycia a cwiczenia to jego czesc). Nie mowiac ze w chicago jest taki upal i wilgoc to musze tak pracowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ntcm Napisano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Materiał mnie zaciekawił (bo też jestem programistą i rozważamy z rodzina przeprowadzkę do Stanów). Ale mógłby być krótszy o minutę (tą z początku). Dla niezainteresowanych gościem w gaciach link: https://www.youtube.com/watch?v=6vgYloUS-t8#t=1m50s @pawelo1988 sporo informacji pokazane w przystępny sposób, dzięki za wrzutkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2021 Sad wydal wyrok i nakazal DoS wydanie zarezerwowanych wczesniej wiz (9905). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cargool Napisano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2021 Sad wydal wyrok i nakazal DoS wydanie zarezerwowanych wczesniej wiz (9905).Hej Xarthisius. Prawidlowa liczba zarezerwowanych wiz to 9095. Sukces jest ale tak czy inaczej pomoże to raczej niewielu wylosowanym. Zakladajac srednio 2-2.5 wizy na CN to szanse ma dodatkowo okolo 4 tys CNow. Ile do tej pory wydano wiz dla DV2020? Czy dobrze kojarze, ze okolo 15 tys? Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roxey90 Napisano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 22 godziny temu, Xarthisius napisał: Sad wydal wyrok i nakazal DoS wydanie zarezerwowanych wczesniej wiz (9905). Ale dla kogo będą w końcu te wizy?? Czy dla takiej osoby jak ja co wysłała papiery, ale nie miałam umówionej rozmowy może coś z tym fantem zrobić?? Czy to tylko dla tych co brali udział w pozwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 1 hour ago, roxey90 said: Ale dla kogo będą w końcu te wizy?? Czy dla takiej osoby jak ja co wysłała papiery, ale nie miałam umówionej rozmowy może coś z tym fantem zrobić?? Czy to tylko dla tych co brali udział w pozwie? Ci co brali udzial w pozwie beda traktowani tak samo jak inni: Quote [the court] is bound to respect Congress’s decision that the processing of diversity visas proceed in a random order, and the court will not order Defendants to prioritize certain DV-2020 applicants over other class members. Wizy maja byc wydawane "in a random order". Co to znaczy to sie dopiero okaze jak DOS wymysli (w porozumieniu z prawnikami obu stron) jak to zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duba91 Napisano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 7 godzin temu, roxey90 napisał: Ale dla kogo będą w końcu te wizy?? Czy dla takiej osoby jak ja co wysłała papiery, ale nie miałam umówionej rozmowy może coś z tym fantem zrobić?? Czy to tylko dla tych co brali udział w pozwie? czyli jesteś w takiej sytuacji jak my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.