pelasia Napisano 14 Maja 2019 Zgłoś Napisano 14 Maja 2019 50 minut temu, andyopole napisał: Szybko zaczynasz. Ja zapłaciłem pierwszy mandat po 9 latach. Nie chce sie chwalic ale 13 lat I bez mandatu Trzeba oczkami poswiecic i jest dobrze (odpukac) !
andyopole Napisano 14 Maja 2019 Zgłoś Napisano 14 Maja 2019 24 minuty temu, pelasia napisał: Nie chce sie chwalic ale 13 lat I bez mandatu Trzeba oczkami poswiecic i jest dobrze (odpukac) ! Trzeba mieć te ślepia... "Czy te oczy mogą kłamać, chyba nie....?"
MeganMarkle Napisano 14 Maja 2019 Zgłoś Napisano 14 Maja 2019 10 hours ago, andyopole said: Szybko zaczynasz. Ja zapłaciłem pierwszy mandat po 9 latach. Ja mam szczęście to trafiania za pierwszym razem (tak jak np w loterii wizowej ). Raz jeden tylko wzięłam fure do pracy i masz.... teraz znów jeżdżę kolejką.
RobertNYc Napisano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2019 Dnia 13.05.2019 o 23:14, andyopole napisał: Szybko zaczynasz. Ja zapłaciłem pierwszy mandat po 9 latach. ŁaŁ! 9 Lat bez tiketa? You are my hero! W jednym tylko jestem lepszy: mój max na highway’u-to 95 mil/godz.
Dana 2006 Napisano 5 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2019 Jestem właśnie w usa i mam dylemat.Czy moge kupic tylko bez simloka IPhone? Czy może być kupiony w innej sieci. DORADZCIE PROSZĘ bo jakoś nikt nie umie mi doradzić.Jak Wy kupowaliscie swoje telefony w usa.Bez simlocka? Wyjeżdżam do domu już za 4 dni więc sprawa nagli
mcpear Napisano 5 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2019 Tak ja kupowałem "unlocked" czyli bez simlocka. Telefon z simlockiem może ktoś ci na czarnym rynku w POlsce odblokuje ale pamiętam, że po każdym upgrad'dzie softu mój kolega musiał tę operację powtarzać za każdym razem płacąc za to. Poza tym nie kupisz łatwo Iphone'a w "jakiejś sieci" bez kontraktu, a jak wyjeżdżasz to sieci też ci tego kontraktu nie sprzedadzą. Rada moja - kupuj "unlocked" - pamiętaj jednak, że gwarancja na Iphone'a kupionego w stanach działa tylko w USA. Jak często podróżujesz do USA to nie jest to problem. Sprzęt Apple'a posiada światową gwarancję na wszystko co nie zawiera modułu GSM - czyli Iphone, niektóre modele Ipada i niektóre zegarki.
MeganMarkle Napisano 5 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2019 22 hours ago, Dana 2006 said: Jestem właśnie w usa i mam dylemat.Czy moge kupic tylko bez simloka IPhone? Czy może być kupiony w innej sieci. DORADZCIE PROSZĘ bo jakoś nikt nie umie mi doradzić.Jak Wy kupowaliscie swoje telefony w usa.Bez simlocka? Wyjeżdżam do domu już za 4 dni więc sprawa nagli Idzies do iStore i kupujesz IPhone bez simlocka. Nie ma tu nic skomplikowanego.
andyopole Napisano 6 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2019 48 minut temu, MeganMarkle napisał: Idzies do iStore i kupujesz IPhone bez simlocka. Nie ma tu nic skomplikowanego. Jak to? Podejrzewam że tam cena mocno komplikuje transakcje. Przypuszczam bo cen, ani tu, ani w Polsce nie znam.
MeganMarkle Napisano 6 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2019 3 hours ago, andyopole said: Jak to? Podejrzewam że tam cena mocno komplikuje transakcje. Przypuszczam bo cen, ani tu, ani w Polsce nie znam. Na ten moment ja tez nie znam, na pewno przy tym kursie dolara jest to niezbyt korzystne... ja jak kupowałam ile tam lat temu to dolar był o wiele tańszy a IPhone kosztował 700$ (wzięłam zdaje się iphona 5 jak właśnie wyszedł IPhone 6 wiec był dużo tańszy a nowiutki). Bardzo się to wtedy vs ceny w PL opłacało.
andyopole Napisano 6 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2019 2 godziny temu, MeganMarkle napisał: Na ten moment ja tez nie znam, na pewno przy tym kursie dolara jest to niezbyt korzystne... ja jak kupowałam ile tam lat temu to dolar był o wiele tańszy a IPhone kosztował 700$ (wzięłam zdaje się iphona 5 jak właśnie wyszedł IPhone 6 wiec był dużo tańszy a nowiutki). Bardzo się to wtedy vs ceny w PL opłacało. Wyjechałaś a tam w domu trzęsienie ziemj...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.