pelasia Napisano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 50 minut temu, andyopole napisał: Szybko zaczynasz. Ja zapłaciłem pierwszy mandat po 9 latach. Nie chce sie chwalic ale 13 lat I bez mandatu Trzeba oczkami poswiecic i jest dobrze (odpukac) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 24 minuty temu, pelasia napisał: Nie chce sie chwalic ale 13 lat I bez mandatu Trzeba oczkami poswiecic i jest dobrze (odpukac) ! Trzeba mieć te ślepia... "Czy te oczy mogą kłamać, chyba nie....?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 10 hours ago, andyopole said: Szybko zaczynasz. Ja zapłaciłem pierwszy mandat po 9 latach. Ja mam szczęście to trafiania za pierwszym razem (tak jak np w loterii wizowej ). Raz jeden tylko wzięłam fure do pracy i masz.... teraz znów jeżdżę kolejką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertNYc Napisano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Dnia 13.05.2019 o 23:14, andyopole napisał: Szybko zaczynasz. Ja zapłaciłem pierwszy mandat po 9 latach. ŁaŁ! 9 Lat bez tiketa? You are my hero! W jednym tylko jestem lepszy: mój max na highway’u-to 95 mil/godz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dana 2006 Napisano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Jestem właśnie w usa i mam dylemat.Czy moge kupic tylko bez simloka IPhone? Czy może być kupiony w innej sieci. DORADZCIE PROSZĘ bo jakoś nikt nie umie mi doradzić.Jak Wy kupowaliscie swoje telefony w usa.Bez simlocka? Wyjeżdżam do domu już za 4 dni więc sprawa nagli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Tak ja kupowałem "unlocked" czyli bez simlocka. Telefon z simlockiem może ktoś ci na czarnym rynku w POlsce odblokuje ale pamiętam, że po każdym upgrad'dzie softu mój kolega musiał tę operację powtarzać za każdym razem płacąc za to. Poza tym nie kupisz łatwo Iphone'a w "jakiejś sieci" bez kontraktu, a jak wyjeżdżasz to sieci też ci tego kontraktu nie sprzedadzą. Rada moja - kupuj "unlocked" - pamiętaj jednak, że gwarancja na Iphone'a kupionego w stanach działa tylko w USA. Jak często podróżujesz do USA to nie jest to problem. Sprzęt Apple'a posiada światową gwarancję na wszystko co nie zawiera modułu GSM - czyli Iphone, niektóre modele Ipada i niektóre zegarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 22 hours ago, Dana 2006 said: Jestem właśnie w usa i mam dylemat.Czy moge kupic tylko bez simloka IPhone? Czy może być kupiony w innej sieci. DORADZCIE PROSZĘ bo jakoś nikt nie umie mi doradzić.Jak Wy kupowaliscie swoje telefony w usa.Bez simlocka? Wyjeżdżam do domu już za 4 dni więc sprawa nagli Idzies do iStore i kupujesz IPhone bez simlocka. Nie ma tu nic skomplikowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 48 minut temu, MeganMarkle napisał: Idzies do iStore i kupujesz IPhone bez simlocka. Nie ma tu nic skomplikowanego. Jak to? Podejrzewam że tam cena mocno komplikuje transakcje. Przypuszczam bo cen, ani tu, ani w Polsce nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 3 hours ago, andyopole said: Jak to? Podejrzewam że tam cena mocno komplikuje transakcje. Przypuszczam bo cen, ani tu, ani w Polsce nie znam. Na ten moment ja tez nie znam, na pewno przy tym kursie dolara jest to niezbyt korzystne... ja jak kupowałam ile tam lat temu to dolar był o wiele tańszy a IPhone kosztował 700$ (wzięłam zdaje się iphona 5 jak właśnie wyszedł IPhone 6 wiec był dużo tańszy a nowiutki). Bardzo się to wtedy vs ceny w PL opłacało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 2 godziny temu, MeganMarkle napisał: Na ten moment ja tez nie znam, na pewno przy tym kursie dolara jest to niezbyt korzystne... ja jak kupowałam ile tam lat temu to dolar był o wiele tańszy a IPhone kosztował 700$ (wzięłam zdaje się iphona 5 jak właśnie wyszedł IPhone 6 wiec był dużo tańszy a nowiutki). Bardzo się to wtedy vs ceny w PL opłacało. Wyjechałaś a tam w domu trzęsienie ziemj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.