Miszczo1212 Napisano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 2 godziny temu, sly6 napisał: Szkoda że nie ma wiz do Kanady bo wtedy byś się przekonał jak tam trudno było o wizę i czasami ludzie w kolejce mówili wolą iść po wizę do Stanów niż do Kanady, tak czasami trudno było z wiza mimo że miałeś pracę. Mógłbyś trochę więcej napisac na czym polegała ta trudność w zdobyciu wizy do Kanady albo jakaś historie? Ciekawe .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1992 Napisano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 jak długo czekaliscie na odpowiedz w sprawie autoryzacji ESTA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudus86 Napisano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Jakieś 20 min. Tylko, że ja wszystkie kartoteki mam czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1992 Napisano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Dudus86 napisał: Jakieś 20 min. Tylko, że ja wszystkie kartoteki mam czyste Sprawdziłerm wniosek po 5 godzinach i dostałem odpowiedz "Zatwierdzona autoryzacja'' po 2 odmowach wizy w latach 2014 i 2016 Edytowane 19 Listopada 2019 przez Robert1992 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PannaMarianna Napisano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Godzinę temu, Robert1992 napisał: Sprawdziłerm wniosek po 5 godzinach i dostałem odpowiedz "Zatwierdzona autoryzacja'' po 2 odmowach wizy w latach 2014 i 2016 Ale wpisałeś we wniosku, że odmówiony Ci wcześniej wizy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek44 Napisano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Wczoraj znajomy mi opowiedzial ze z jego rodziny jechala kobieta na ESTA i w Newark ja celnicy zawrocili. To bylo 3 dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valaya Napisano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 56 minut temu, ziomek44 napisał: Wczoraj znajomy mi opowiedzial ze z jego rodziny jechala kobieta na ESTA i w Newark ja celnicy zawrocili. To bylo 3 dni temu. Powiem brutalnie, opowieść rodem z tzw ( * ). To co piszesz to plotka, a nie wiem jak inni, ale ja oczekuję faktów. Można być zawroconym na granicy z wielu powodów, zaczynając od nielegalnego wwozu rzeczy niby niewinnych ale zakazanych(nieprzestrzeganie regulaminu/listy rzeczy dozwolonych do zabrania że sobą do USA), braku udokumentowania pobytu w USA, lub braku biletu powrotnego(brak znajomosci zasad ruchu bezwizowego) i pewnie jeszcze wiele innych, którego można skrócić do : wjechała z ESTA i ja odesłali. No lol. Nie wiem/nie rozumiem po kiego *cenzura* takie pierdoly wypisujesz, może warto zmienić destynacje kraju do turystyki/przesiedlenia jak w tym USA tak źle nas traktują? Jestem zmęczona takimi postami, całe szczęście że jest jeszcze tutaj sporo ludzi, których warto czytać, podzielą się czymś interesującym lub zwyczajnie pomogą. A Tobie i innym trollom nabijajacym posty podziękuję i uprzejmie proszę o treści bardziej merytoryczne w takich topikach, pomimo iż są to luźne rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1992 Napisano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, PannaMarianna napisał: Ale wpisałeś we wniosku, że odmówiony Ci wcześniej wizy? Tak. podałem rok i gdzie odmówiono. Tutaj ktoś na forum pisał ze dostał autoryzacje po 2 latach od odmowy. Może dali mi dlatego że dawno miałem odmowę i kiedyś byłem przez 1.5 miesiąca Edytowane 19 Listopada 2019 przez Robert1992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 28 minut temu, Robert1992 napisał: Tak. podałem rok i gdzie odmówiono. Tutaj ktoś na forum pisał ze dostał autoryzacje po 2 latach od odmowy. Może dali mi dlatego że dawno miałem odmowę i kiedyś byłem przez 1.5 miesiąca 2016 to trzy lata, w sumie nie tak dawno. Ale fajnie ze dostales. Najwyrazniej ktos sie jednak tym aplikacjom przyglada "recznie". Czy moze jednak wylacznie algorytmy? Ma ktos "wtyke"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1992 Napisano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 3 minuty temu, andyopole napisał: 2016 to trzy lata, w sumie nie tak dawno. Ale fajnie ze dostales. Najwyrazniej ktos sie jednak tym aplikacjom przyglada "recznie". Czy moze jednak wylacznie algorytmy? Ma ktos "wtyke"? W Marcu będzie już 4 Też tak myślę, bo jak by był "automat" to bym dostał odpowiedz po kilku minutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi