Roelka v.2 Napisano 30 Września 2020 Zgłoś Napisano 30 Września 2020 Trzymam kciuki za pusty lot do Chicago. :p
Roelka v.2 Napisano 1 Października 2020 Zgłoś Napisano 1 Października 2020 Samolot do Chicago prawie pelny. Ale mimo wszystko koty i ja dolecielismy zywi. Nazbieralam od weterynarzy papierow ale nikt na lotnisku nawet na nie niespojrzal.
Zuza007 Napisano 1 Października 2020 Zgłoś Napisano 1 Października 2020 8 hours ago, Roelka v.2 said: Samolot do Chicago prawie pelny. Ale mimo wszystko koty i ja dolecielismy zywi. Nazbieralam od weterynarzy papierow ale nikt na lotnisku nawet na nie niespojrzal. Super! A sierściuchy leciały w luku bagażowym czy z Tobą w kabinie? Pewnie gdzieś pisałaś, ale nie chce mi się przekopywać, a jestem ciekawa
agatenka Napisano 1 Października 2020 Zgłoś Napisano 1 Października 2020 On 9/30/2020 at 12:46 AM, Jackie said: Wygląda na to że na 12 miesięcy. Mąż dostał maila z kuponami 31go sierpnia i są ważne do do 31 go sierpnia 2021. Wlasnie dostalam swoje- data ważności 31 lipiec 2021
Jackie Napisano 1 Października 2020 Zgłoś Napisano 1 Października 2020 53 minutes ago, agatenka said: Wlasnie dostalam swoje- data ważności 31 lipiec 2021
Roelka v.2 Napisano 1 Października 2020 Zgłoś Napisano 1 Października 2020 4 hours ago, Zuza007 said: Super! A sierściuchy leciały w luku bagażowym czy z Tobą w kabinie? Pewnie gdzieś pisałaś, ale nie chce mi się przekopywać, a jestem ciekawa Jeden w kabinie, drugi w luku.
Zuza007 Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Napisano 2 Października 2020 18 hours ago, Roelka v.2 said: Jeden w kabinie, drugi w luku. I jak tu wybrać... Ja mam dwójkę - ciężko by było
Roelka v.2 Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Napisano 2 Października 2020 1 hour ago, Zuza007 said: I jak tu wybrać... Ja mam dwójkę - ciężko by było U mnie zadecydowała waga... starsza kotka jest za ciezka i za duza na lot w kabinie lol. Limit wagowy to 8 kg za zwierze + klatka/torba.
Zuza007 Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Napisano 2 Października 2020 59 minutes ago, Roelka v.2 said: U mnie zadecydowała waga... starsza kotka jest za ciezka i za duza na lot w kabinie lol. Limit wagowy to 8 kg za zwierze + klatka/torba. no to przynajmniej nie Ty podejmowałaś decyzje Też nie wyobrażam sobie zostawienie zwierzaków przy przeprowadzce (chociaż niestety wcale nie jest to rzadkie...) Jeden z moich szefów - Holender - podczas pobytu w Polsce wziął młodego kundelka ze schroniska. Oczywiście zabrał go ze sobą na swoją kolejną placówkę (tym razem do Londynu), choć wymagało to kwarantanny (u znajomego w Holandii). Swoje szczęśliwe życie psiak zakończył w Kalifornii. To się nazywa mieć farta !
ana12 Napisano 21 Października 2020 Zgłoś Napisano 21 Października 2020 On 10/2/2020 at 4:13 AM, Roelka v.2 said: U mnie zadecydowała waga... starsza kotka jest za ciezka i za duza na lot w kabinie lol. Limit wagowy to 8 kg za zwierze + klatka/torba. Roelka, Moge wiedziec, ile plus minus kosztuje wziecie kota ze soba i jak wyglada procedura?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.