Skocz do zawartości

DV-2021 Wylosowany / Nie wylosowany

qbacki

DV-2021 Wylosowany / Nie wylosowany   

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2021 ?

• Tak
      19
    • Nie
      92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Dnia 2.07.2020 o 01:39, mcpear napisał:

Szczególnie na Macu :)

Uuuaaa... @mcpear na bogato widzę, takie technologie to nie moja bajka ;) 

Ja mam biedne, stare, 6-letnie Lenovo :D

Napisano
Dnia 2.07.2020 o 01:11, PiciuK napisał:

IE only - :D więc najlepiej używać Internet Explorera - rządowa deweloperka ma problem z innymi przeglądarkami - czytaj--> olewają...

nawet nie tyle, ze olewają, ale myślę, że wszyscy porządni deweloperzy siedzą w prywatnych firmach i zarabiają porządne pieniądze. Nie wiem jak w USA, ale w Polsce w rządowych instytucjach słabo płacili.

Kolega pracował jak admin kiedyś, to po przejściu do prywatnej firmy podwoił zarobki. Ale może biedaczyna był w złym oddziale ;) 

Napisano

Hah dokładnie wypełniałem na Macu na wszystkich przeglądarkach jednak nowy edge jest mega polecam wszystkim. 
wniosek złożony zobaczymy co dalej ale podejrzewam ze przez koronę i tak wszyscy poczekamy do 2023 albo później ;)

pozdrawiam

Napisano

Nie czaję komentarza o 2023. Jek nie dostaniesz wizy do końca września 2021 to twój szczęśliwy los wygasa. A jak wydadzą Tobie wizę to będziesz musiał wylecieć w ciągu 6 miesięcy od odbytych badań (wykonanych przed wizytą w ambasadzie). Do 2023 nie będziesz mógł czekać

Napisano
Dnia 5.07.2020 o 01:12, mcpear napisał:

Nie czaję komentarza o 2023. Jek nie dostaniesz wizy do końca września 2021 to twój szczęśliwy los wygasa. A jak wydadzą Tobie wizę to będziesz musiał wylecieć w ciągu 6 miesięcy od odbytych badań (wykonanych przed wizytą w ambasadzie). Do 2023 nie będziesz mógł czekać

Chodziło mi o to ze mamy ciężkie czasy i kto wie czy wszystkie rozmowy nie będą przesuwane ze względu na wirusa i cała procedura się przeciągnie. 

Napisano

Maksymalnie może przeciągnąć się do września 2021. Jak do tego czasu nie dostaniesz wizy to ją tracisz. Nie każdy wylosowany dostaje wizę.

Napisano

my wygralismy za 1-szym razem - i tylko jedno zgloszenie - cn 28k . zobaczymy co sie wydarzy. powodzenie wszystkim wygranym i szczescia tym ktorzy jeszcze proboja

• 4 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...