SanFrancisco Napisano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2020 2 hours ago, ilon said: Jakbym ja byla facetem i pierwsze pytanie ktore zadalaby mi dziewczyna bylo jakiego jestem wzrostu to w odpowiedzi zapytalabym ile ona wazy albo ile ma obwodu w biuscie albo biodrach. Polecam na przyszlosc Chcę cię zobaczyć jak umawiasz się z facetem o pół głowy niższym w takim razie xD
andyopole Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2020 8 godzin temu, ilon napisał: Ojjjj dokladnie. Ale tak szczerze mowiac to niektorym dziewczynom wystarcza, ze ktos jest wyzszy niz 6ft, osobowosc wcale nie jest im do niczego potrzebna XD Qrde! Mieszczę się!
Sebol83 Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2020 Mnie tam bardziej rozbawil jego adres mailowy Dzięki temu mamy o Nim więcej informacji niż wzrost i wiek Stalyon.... Tak więc drogie forumowiczki ...
qbacki Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2020 Chętnie popisze z kobietą która: nie zapycha włosami umywalki, jej szafa nie wygląda jak bazarek u cygana, ma pasje. Uwaga podaje maila: zeswiecaszukac@onet.pl Ja: niski, lekko "przy kości", na zasiłku, z mieszkaniem od Miejskiego Ośrodka Społecznego - potrafię odwzajemnić uczucie (to najważniejsze)! Pozdrawiam, Jacek Ciepłokluchowski
ilon Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2020 14 hours ago, SanFrancisco said: Chcę cię zobaczyć jak umawiasz się z facetem o pół głowy niższym w takim razie xD Haha, mnie bozia jakims nadzwyczajnym wzrostem nie obdarzyla, wiec ciezko byloby zeby dorosly facet byl nizszy ode mnie pol glowy. Rozumiem wysokie dziewczyny, ktore pytanie o wzrost zadaja, bo rzeczywiscie maja obawy, ze beda od faceta wyzsze - ale z mojego doswiadczenia, to zazwyczaj te dziewczyny ktore pytaja najczesciej o wzrost to maja ledwo 160cm w kapeluszu 5 hours ago, qbacki said: Chętnie popisze z kobietą która: nie zapycha włosami umywalki Chyba wlasnie wyeliminowales 99.9% kobiet, ale moze dla tego mieszkania z OPS-u i zasilku ktoras bedzie sie chciala sciac na lyso
SanFrancisco Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2020 8 hours ago, ilon said: Haha, mnie bozia jakims nadzwyczajnym wzrostem nie obdarzyla, wiec ciezko byloby zeby dorosly facet byl nizszy ode mnie pol glowy. Rozumiem wysokie dziewczyny, ktore pytanie o wzrost zadaja, bo rzeczywiscie maja obawy, ze beda od faceta wyzsze - ale z mojego doswiadczenia, to zazwyczaj te dziewczyny ktore pytaja najczesciej o wzrost to maja ledwo 160cm w kapeluszu Chyba wlasnie wyeliminowales 99.9% kobiet, ale moze dla tego mieszkania z OPS-u i zasilku ktoras bedzie sie chciala sciac na lyso Moja siostra jest wysoka, więc dobrze znam ten temat. Na Tinderze ma zaznaczone, że prosi nie parować, jeżeli ktoś jest niższy, a oni parują i przekonują, że DLA NICH to nie jest problem mieć wyższą dziewczynę...
andyopole Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2020 6 minut temu, SanFrancisco napisał: Moja siostra jest wysoka, więc dobrze znam ten temat. Na Tinderze ma zaznaczone, że prosi nie parować, jeżeli ktoś jest niższy, a oni parują i przekonują, że DLA NICH to nie jest problem mieć wyższą dziewczynę... Z całym szacunkiem dla siostry ale czy Tinder to ten portal (staroswiecki jestem) gdzie bardziej chodzi o rozmiar niż wzrost?
Jackie Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2020 23 minutes ago, SanFrancisco said: Moja siostra jest wysoka, więc dobrze znam ten temat. Na Tinderze ma zaznaczone, że prosi nie parować, jeżeli ktoś jest niższy, a oni parują i przekonują, że DLA NICH to nie jest problem mieć wyższą dziewczynę... Mój pierwszy małżonek był ode mnie niższy. Randkowałam z kilkoma facetami niższymi ode mnie i nigdy nie było problemu. Ale jeden facet za to miał z tym problem i w związku z tym zostałam porzucona
rzecze1 Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2020 12 hours ago, andyopole said: Typowy reprezentant Polski C. No no no! Teraz typowy reprezentant Polski C ma nie tylko ma Volkswagena, ale przede wszystkim wybudowaną chałupę, pole (a jak się w gminie postarali to już teraz skwalifikowane jako działka budowlana, dużo więcej warta...) no i trochę lasu. Teściowe czasem wymagają biegłości w zbieraniu ziemniaków i różańcu, co jest dla panien często ostrym wymogiem, ale jeszcze parę lat tułaczki po Zachodzie, pare kryzysów gospodarczych i tacy kawalerowie będą ponownie na niezłym wzięciu...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.