Jacek87 Napisano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 8 minut temu, Xarthisius napisał: Lata Ci sie pomylily. DV23 == 01.10.2022 - 30.09.2023. Ojejku, rzeczywiście. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawex1972 Napisano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 2 godziny temu, andyopole napisał: No popatrz jakiż ten los niesprawiedliwy, ja nigdy o tym nie śniłem a już czternasty rok się tu męczę. Bo całe nasze życie jest chyba jedną wielką loterią. Trwaj tam na warcie i wspieraj duchowo wszystkich marzycieli 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 13 minut temu, Xarthisius napisał: Lata Ci sie pomylily. DV23 == 01.10.2022 - 30.09.2023. No wlasnie! Już myślałem że to ja się "pierdykłem". Zawsze byłem słaby w rachunkach, do dziś ani ja, ani moja profesor od matematyki nie może wyjść z podziwu nad tym że matmę na maturze zdałem na czwórkę. Polonistka podobnie, tutaj wystąpiło zjawisko odwrotne, dostalem trójkę a oczekiwania byly zdecydowanie wyższe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luvstruck Napisano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Not selected. Mi już chyba starczy; najwyżej kiedyś pojadę na wakacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson! Napisano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Wpadłem się tylko pochwalić coroczną tradycją. Poczekałem sobie żeby sprawdzić sobie na spokojnie dzisiaj i oczywiście HAS NOT BEEN SELECTED. 4 raz z rzędu. Trochę za późno zacząłem aplikować bo jak tak dalej pójdzie to może przed 40stką się uda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolsik8711 Napisano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Mam pytanie. Na jakich zasadach jest losowanie polega to na typowej loterii losowej czy jednak kazdy jest pod jakim katem sprawdzany?? Bralem udzial w loterii po raz pierwszy. Nie powiodlo sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikov Napisano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 4 minuty temu, Bolsik8711 napisał: Mam pytanie. Na jakich zasadach jest losowanie polega to na typowej loterii losowej czy jednak kazdy jest pod jakim katem sprawdzany?? Bralem udzial w loterii po raz pierwszy. Nie powiodlo sie. Losowo Jeśli spełnia się warunki to każdy ma takie same szanse. Ja brałem udział drugi raz i mi się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolsik8711 Napisano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 Wszystkie kryteria spelniam. Takze moze tez sie kiedys uda. Gratuluje wygranej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 4 hours ago, Bolsik8711 said: Nie powiodlo sie. Było na to 99% szans. Nie wiem jak mocny byłeś w szkole z rachunku prawdopodobieństwa - to jednak dość sporo. Co więcej w każdym kolejnym roku (rozpatrywanym oddzielnie) będzie porównywalnie dużo, że się nie powiedzie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foladdd Napisano 11 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 W dniu 7.05.2022 o 15:09, spandau napisał: Ja już próbuję chyba z 25 lat, z przerwami kiedy obywatele polscy nie mogli brać udziału. Także podejrzewam że mam jedno z największych doświadczeń w temacie jak nie wygrać DV ;-) A ja mam żadne doświadczenie w wygrywaniu GC. W przegrywaniu również. I tak się teraz na zimno zastanawiam, czy jakbym wygrała to czy bym wyjechała. Zastanawiam się bo co innego o tym myśleć, a co innego życie. Czy ja widzę jeszcze w tym wyjeździe jakiś sens. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi