kubaz Napisano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2022 Czy jeśli wypełniłem formularz i otrzymałem okienko SUCCESS i potem z tego okienka przeszedłem do main page, a następnie cofnąłem strzałką cofnij -> do okienka SUCCESS to przypadkiem nie wysłało mi dwa razy tego zgłoszenia? :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2022 41 minutes ago, kubaz said: Czy jeśli wypełniłem formularz i otrzymałem okienko SUCCESS i potem z tego okienka przeszedłem do main page, a następnie cofnąłem strzałką cofnij -> do okienka SUCCESS to przypadkiem nie wysłało mi dwa razy tego zgłoszenia? :O Nie. Nawet gdyby wyslalo to system automatycznie odrzuca duplikaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaz Napisano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2022 @Xarthisiusczyli nic nie napsulem o mogę spać spokojnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2022 2 hours ago, kubaz said: @Xarthisiusczyli nic nie napsulem o mogę spać spokojnie? Tak, mozesz spac spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inver Napisano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2022 Swój wniosek złożyłem ale jak by rodzice złożyli jeszcze swoje a by się rozmyślili to mógłbym wtedy wykorzystać ich szansę przy ewentualnej wygranej czy jak np wygrywa rodzic to jadą wszyscy albo nikt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2022 Jak wygrywa rodzic, to musi jechać on, jeśli ktokolwiek inny chce jechać. Zawsz musi być to główny aplikant + reszta rodziny. Ale po "aktywowaniu" zielonej karty każdy członek rodziny jest już za nią odpowiedzialny samodzielnie. Czyli główny aplikant może wrócić, a reszta zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inver Napisano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2022 26 minut temu, Joanna30 napisał: Jak wygrywa rodzic, to musi jechać on, jeśli ktokolwiek inny chce jechać. Zawsz musi być to główny aplikant + reszta rodziny. Ale po "aktywowaniu" zielonej karty każdy członek rodziny jest już za nią odpowiedzialny samodzielnie. Czyli główny aplikant może wrócić, a reszta zostać. i nie będzie miał problemów z tego powodu ze dopełnił procedury a teraz tam nie chce mieszkać i tylko ja jestem na stałe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inver Napisano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2022 chciałbym zwiększyć swoją szansę na wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2022 2 minuty temu, Inver napisał: i nie będzie miał problemów z tego powodu ze dopełnił procedury a teraz tam nie chce mieszkać i tylko ja jestem na stałe ? W loterii wizowej nie ma przymusu na żadnym z etapów procesu. Rodzic może wjechać aktywując zieloną kartę i zrzec się jej tego samego dnia jeśli ma takie życzenie. USA się od tego ani nie zawali, ani nie rozpadnie, ani się nie obrazi na nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inver Napisano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2022 Dobrze w takim razie dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi