Tim Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dla zainteresowanych na Expedia.com pojawia się promocja na loty w czerwcu, jeśli wybierzesz lot łączony WAW-LHR-NEWARK (czerwiec); JFK-MANCHESTER (sierpień) - to zapłacisz około 420 USD za całą trasę !! Oczywiście nie trzeba korzystać z trasy powrotnej, ale cena bardzo atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RENO Napisano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witam, ja lecę Lufthansą 23.04 z Krakowa do Newark przez Monachium - Lot LH412. Leci ktoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter87 Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Przedwczoraj kupiłem... Warszawa- Frankfurt- eee... Bruksela- JFK O.o 2/3 czerwca. Wszystko niby Lufthansą. To znaczy niby cos innego pod szyldem Lufthansy. Powrót mam 6 września JFK-Frankfurt-WAW. Za całość ze wszystkimi opłatami dałem 2110zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk176 Napisano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Czy leci ktoś z Krakowa do Miami z przesiadką w Tegel dnia 18 czerwca 2013 wylot o godzinie 6:25 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beataa Napisano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Wylot 7 czerwca z Wa-wy przez Amsterdam do NY. Kto ma ten termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewejoa Napisano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Lece 11 maja WAW-AMS-JFK powrot 5 czerwca . Linie lotnicze KLM . Moze ktos tez leci w tym czasie? pierwszy raz lece z przesiadka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudek0502 Napisano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Z żoną i dwójką dzieci lecimy rodzimym LOTem do Chicago. Termin - 23 czerwiec 2013, godzina 12,10 . Niezmiernie cieszy mnie fakt, że podstawią Dreamlinera Za całą naszą czwórkę musiałem wyłożyć nieco ponad 8300 zł. Lot w jedną stronę, mam nadzieję nie wracać do Polski zbyt szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misfer Napisano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Lot w jedną stronę?? A w drugą kupujesz potem? Z tego co wiem to trochę ryzykowne lecieć z takim biletem a nawet ponoć wymagany jest bilet powrotny. Niech mnie ktoś poprawi jak się mylę. No chyba, że masz GC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 a On ma GC tzn wize na pobyt staly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudek0502 Napisano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Tak jest, mam GC :) Szczęście się do mnie uśmiechnęło w loterii DV-2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi