haneczka019 Napisano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Wylot 13.05 godz.06:25, linie Air Berlin Kraków - Berlin - Chicago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuliaK Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 LECI KTOŚ KTÓRYMŚ Z TYCH LOTÓW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos1 Napisano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 hej Warszawa Paryż NY 25.06 wylot 15:45 czy ktoś leci może? byłoby weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabi123 Napisano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 siema wszystkim ;D leci ktos moze 22 czerwca do Chicago ( Rzeszow Wawa Chicago:) o 5.30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AvaNewJersey Napisano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ja lece do polski w polowie czerwca przez UK, i mam tam 4 godziny czekac na nastepny lot do warszawy, boje sie ze walizki oni moga mi zgubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ja lece do polski w polowie czerwca przez UK, i mam tam 4 godziny czekac na nastepny lot do warszawy, boje sie ze walizki oni moga mi zgubic Lepiej jak maja wiecej czasu niz mniej. Przy 4 godzinach na przesiadke, powinno byc dobrze. Ja kiedys mialam jedynie 30 minut we Frankfurce i nie mieli wystarczajaco duzo czasu aby przerzucic wszystkie walizki z jednego samolotu do drugiego. Dostarczono mi je dzien pozniej. Zawsze jest ryzyko, ze cos zginie ale moim zdaniem przy dluzszej przesiadce, to ryzko jest troszke mniejsze. Ja lece w lipcu, tez mam nadzieje, ze wszystko doleci ze mna na czas, choc bardziej ze wszystko w walizce bedzie tak jak powinno i nie bedzie niespodzianek po jej otwarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AvaNewJersey Napisano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ja sie boje dlatego ze bede na weselu, i jak sie zgubia walizki to nie bede miala w czym isc bo sukienke bede miala w bagazu, chyba ze do podrecznej wloze. Ostatnim razem lecialam w 2005 a przed tym w 2001 ale wtedy lotem lecialam i nie bylo problemow z walizkami, no a teraz mam przesiatke. To chyba musialas byc bardzo zestresowana przy 30 minutach. MI chyba by serce stanelo z nerwow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Troche stresu bylo ale Frankfurt naprawde stanął na uszach aby nam wszystko ułatwić i aby wszyscy zdążyli. Byłam pod wrażeniem. Może to nie jest taki zły pomysł aby suknie w podreczny spakować, no ale pózniej będzie trzeba tez o butach pomyśleć itp. Na wszystko może miejsca zabraknąć. Moim zdaniem będzie dobrze. A wesele ile dni po przylocie? Jesli nie następnego dnia to nawet jesli zgubia to będzie czas aby dostarczyli przed czasem. U mnie na 8 lotów walizka nie doleciala 2 i dostarczyli w przeciągu 24 h pod drzwi, za każdym razem lot z PL do USA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AvaNewJersey Napisano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 W polsce laduje w srode a wesele w sobote, kurcze za duzo to stresu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyoto Napisano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 20.06 Katowice 6.20 -Frankfurt 10.20 -NY -na miejscu 12.45 Leci ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi