ilon Napisano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2016 15 godzin temu, Sigma1992 napisał: Nie No jasne ze nie przyjechałam brac ślub przecież to jest chore zeby tak robic . Dlatego wlasnie postanowilas to zrobic
andyopole Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Albo konkurencja albo rzeczywiscie zaszedl za skkore....
pelasia Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Chyba zaszedł za skore jesli ten sam post wkleja wszedzie dookoła!
andyopole Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Mysle ze juz wiemy ze to oszust, wystarczy. Admin sie pokaze to I tak zbanuje spamera.
pannamloda Napisano 28 Maja 2017 Zgłoś Napisano 28 Maja 2017 Bardzo bylabym wdzieczna gdyby ktos mi podpowiedzial jak bedzie wygladal proces uzsykania GC dla mojego syna. Przybylam do USA w maju zeszlego roku na B2 z mezem i synem(8L.). Maz zlozyl wniosek o zmiane statusu na F1 i oczywiscie F2 dla nas, gdzie do dnia dziesiejszego nie mamy decyzji. W miedzy czasie wiele sie zmienilo, od grudnia jestesmy w separacji i zlozylismy wniosek o rozwod. Ja poznalam pare mscy temu "Obywatela" ktory mi sie oswiadczyl i "namawia" mnie na slub. Jesli chodzi o moja osobe jestem swiadoma ze jesli sie zgodze uzyskam zielona karte ale co z moim synem ? Wiem ze moj ewentualny maz musialby zlozyc osobna petycje dla mojego dziecka, ale czy to sie wiaze z jakas kolejka, problemami itp ? Pozdrawiam
kzielu Napisano 28 Maja 2017 Zgłoś Napisano 28 Maja 2017 29 minut temu, pannamloda napisał: Bardzo bylabym wdzieczna gdyby ktos mi podpowiedzial jak bedzie wygladal proces uzsykania GC dla mojego syna. Przybylam do USA w maju zeszlego roku na B2 z mezem i synem(8L.). Maz zlozyl wniosek o zmiane statusu na F1 i oczywiscie F2 dla nas, gdzie do dnia dziesiejszego nie mamy decyzji. W miedzy czasie wiele sie zmienilo, od grudnia jestesmy w separacji i zlozylismy wniosek o rozwod. Ja poznalam pare mscy temu "Obywatela" ktory mi sie oswiadczyl i "namawia" mnie na slub. Jesli chodzi o moja osobe jestem swiadoma ze jesli sie zgodze uzyskam zielona karte ale co z moim synem ? Wiem ze moj ewentualny maz musialby zlozyc osobna petycje dla mojego dziecka, ale czy to sie wiaze z jakas kolejka, problemami itp ? Pozdrawiam Proces jest praktycznie identyczny jak dla Ciebie, a w zasadzie latwiejszy. Syn bedzie immediate relative obywatela, nie ma zadnej kolejki (poza normalnym czasem oczekiwania na AOS przy concurrent filing).
pannamloda Napisano 29 Maja 2017 Zgłoś Napisano 29 Maja 2017 Rozumie ze dziecko w takim wieku nie idzie na interview a USCIS nie robi wywiadu w szkole itp. ?
krakus28 Napisano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2017 wow ... na prawdę nie szkoda Ci chłopaka, który musi przez to wszystko przechodzić?? ma jedynie 8 lat, trzeba chyba nie mieć serca, żeby skazywać swoje dziecko na tego typu "atrakcje" właściwie zaraz po przyjeździe ....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.