Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wysyla sie droga elektroniczna ds 260 :)

a co do samego sponsorowania to ,,kiedys pisala o tym Karina,to jak Yeti,niby jest a malo ludzi go widzialo i podobnie masz tutaj,trudno takie cos zrobic z po za USA,..Moze Cie Konsul odrzucic i powiedziec prosze o dodatkowego sponsora.

Napisano

Niech mnie proszę ktoś mądry oświeci... czy jeśli zapłaciliśmy na etapie NVC $325 za IV Application w kat CR1 to w ambasadzie już nie płaci się żadnej opłaty, tak? I co ze zdjęciami wizowymi? W P4 mam zaznaczone, że Photograph już wysłane przez NVC do Ambasady... :blink:

Napisano

Musisz jeszcze przed wyjazdem do USA zapłacić 165$ za wyrobienie zielonej karty ale dopiero jak dostaniesz wize.

te 165 $ to gdzie sie placi ?? w ambasadzie w wawie ? po wszystkim czy jak ??

sumujac jeszcze do wydania jest

- 165 $ za wyrobienie GC

- 300 zl za badania

--- i ? cos jeszcze sie placi ?

Napisano

NVC po otrzymaniu wszystkich dokumentów ma 60 dni na przesłanie ich dalej do ambasady czy może wysłać je wcześniej? Czy będzie czekać do ostatniego dnia ?

GRAPE ma bloga na nim napisala ze jej spr zostala zalatwiona cytuje :::

Nam się poszczęściło i po 23 dniach od wysłania przez nas dokumentów do NVC otrzymaliśmy telefoniczną informację, że nasza sprawa została rozpatrzona pozytywnie!

ladnie jasno napisane ;)http://denua.blogspot.com/

• 3 tygodnie później...
Napisano

Niech mnie proszę ktoś mądry oświeci... czy jeśli zapłaciliśmy na etapie NVC $325 za IV Application w kat CR1 to w ambasadzie już nie płaci się żadnej opłaty, tak? I co ze zdjęciami wizowymi? W P4 mam zaznaczone, że Photograph już wysłane przez NVC do Ambasady... :blink:

mnie sie babka zapytala tylko czy te zdj kt wyslalam do nvc sa starsze niz 6 miesiecy, powiedzialam, że nie i nie chciała nowych ( które miałam ze sobą na wszelki wypadek :) )