ilon Napisano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2017 2 godziny temu, Marcin Wal napisał: Witam wszystkich. Moje pytanie z trochę innej beczki. Chciałbym się wstrzelić z rozmową w konsulacie w termin miedzy 22 a 26 Stycznia, wiąże się to z moim wyjazdem na ferie zimowe do rodziny w okolicach Krakowa. Kiedy muszę wypełnić wnioski i dokonać opłaty by udało się umówić rozmowę w tym czasie ? Zrob teraz to wszystko i umow sie wtedy kiedy Ci pasuje.
pelasia Napisano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2017 Troche OT ale jak zobaczylam zdjecie profilowe Marcina a pod nim Ilonki to sobie tak pomyslalam, ze moze powinni sie spotkac
andyopole Napisano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2017 6 minut temu, pelasia napisał: Troche OT ale jak zobaczylam zdjecie profilowe Marcina a pod nim Ilonki to sobie tak pomyslalam, ze moze powinni sie spotkac Ooooo, stare ciotki biorą się za swatanie...
haneczka019 Napisano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2017 2 godziny temu, pelasia napisał: Troche OT ale jak zobaczylam zdjecie profilowe Marcina a pod nim Ilonki to sobie tak pomyslalam, ze moze powinni sie spotkac Eee, jak będzie wypełniał "wnioski" to znaczy, że już chyba zajęty jest .
ilon Napisano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2017 Dnia 12/15/2017 o 16:20, pelasia napisał: Troche OT ale jak zobaczylam zdjecie profilowe Marcina a pod nim Ilonki to sobie tak pomyslalam, ze moze powinni sie spotkac Hahahahahah, musialby psa przywiezc ze soba do USA Dnia 12/15/2017 o 18:29, haneczka019 napisał: Eee, jak będzie wypełniał "wnioski" to znaczy, że już chyba zajęty jest . Story of my life haneczka. Zawsze albo ktos mieszka tysiace mil ode mnie, albo nie jest zainteresowany kobietami, albo jest celebryta, albo jest zajety
haneczka019 Napisano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2017 12 godzin temu, ilon napisał: Story of my life haneczka. Zawsze albo ktos mieszka tysiace mil ode mnie, albo nie jest zainteresowany kobietami, albo jest celebryta, albo jest zajety Nie trać nadziei Ilon, może ten drugi wniosek to dla... siostry .
Czołg Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2017 Dnia 18.12.2017 o 20:55, ilon napisał: Zawsze albo ktos mieszka tysiace mil ode mnie, albo nie jest zainteresowany kobietami, albo jest celebryta, albo jest zajety Nie przejmuj się. Zjedz paprykarz Będzie lepiej!
ilon Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2017 7 godzin temu, Czołg napisał: Nie przejmuj się. Zjedz paprykarz Będzie lepiej! Dobra rada, dawno nie jadlam!
truski27 Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Dobra rada, dawno nie jadlam! teraz te paprykarze juz nie to samo co kiedyś:D
hakunaMATA Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2017 2 godziny temu, truski27 napisał: teraz te paprykarze juz nie to samo co kiedyś:D Kol. Czołg gdzieś tutaj podawał przepis na paprykarz. Taka autoreklama trochę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.