pyśka Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 http://www.dziennik.com/wiadomosci/artykul/stacje-telewizyjne-obama-wygral-wybory I po ptokach...
sly6 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 dzis w pewnej gazecie fajny byl temat-ze wizy i tak zostana
River Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 a amerykanie za 4 lata będa biedni jak nigdy dotad... oj tak,z tym sie zgodze...
haneczka019 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 No to gratuluję wszystkim zwolennikom Obamy
kzielu Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Ja tylko bylem zaskoczony jak tragicznie jest zorganizowane glosowanie - kolejki na poltorej godziny stania, 6:30 jechalem do pracy wczoraj a parking pod pobliska szkola wypelniony po brzegi...
Joanna30 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Znajomy mi mówił, że nie dość że wystał się w kolejce (no, ale to ok, bo nie było wyjścia), to przy pobieraniu karty do głosowania okazało się, że przy jego nazwisku była adnotacja, że jemu karta została wysłana pocztą, bo zgłosił, że będzie głosował mailowo. Ot, taka ciekawostka
pelasia Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Znajomy mi mówił, że nie dość że wystał się w kolejce (no, ale to ok, bo nie było wyjścia), to przy pobieraniu karty do głosowania okazało się, że przy jego nazwisku była adnotacja, że jemu karta została wysłana pocztą, bo zgłosił, że będzie głosował mailowo. Ot, taka ciekawostka tak, w takim przypadku musial podpisac "deklaracje", ze z wysylki rezygnuje i ze glosuje osobiscie. moj maz mial tak samo.
Joanna30 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 No musiał. Ale jaką miał gwarancję, że ktoś na tej karcie do głosowania nie zagłosował? Ktoś to w ogóle liczy?
agatapaw Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Póki co na cnn 33-3 dla Mitta - zgwałcone przez ojców dziewczyny, szykujcie się do rodzenia! To przecież dar od boga! [oczywiście szansa, że Obama wygra na szczęście pozostaje całkiem spora, niech tylko Florydę weźmie i można spać spokojnie] Uff, kamien spadl mi z serca...Powiadomie wszystkie znane mi dziewczyny zgwalcone przez ojcow. Juz nic im nie grozi! Szkoda, jeszcze 4 lata Obamy. Nie zrobil nic i nic nie zrobi. No, ale Ameryka zaglosowala, chcieli to maja! Ja sie nie wstydze, glosowalam na Republikanina! Teraz mozecie mnie zlinczowac.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.