Gość Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2017 Ooo ładna! Lubię takie "proste" sukienki bez żadnych falban czy innych upiekszaczy.
ilon Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2017 Bardzo ladna! Przymierzalam nawet jedna troche podobna do tej, ale w koncu zdecydowalam sie na zupelnie inny styl
Patipitts Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2017 To ja tez sie pochwale, wczoraj przyszła, jestem zakochana w niej Sorry za jakość ale nie pozwala mi to forum wstawić większych albo po prostu nie umiem... przekroczyłam chyba jakis limit załączników czy cos...
Joanna30 Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2017 Bardzo ładne te Wasze sukienki Ja ostatnio byłam na ślubie, gdzie panna młoda wydała krocie na taką sukienkę Do tego miała biały welon. Suknia śliczna, ale kolor nie robił efektu WOW, przynajmniej dla mnie No ale najważniejsze, że sama sobie się podobała
Zuza007 Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2017 No rzeczywiście ten biały welon spowodował, że sukienka wygląda trochę jak brudna... Ja generalnie nie przepadam za śnieżnobiałymi sukienkami ślubnymi, i ten kolor na zdjęciu jest ciekawy, ale zestawienie z białym welonem - niefortunne...
ilon Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2017 Patipitts super cudowna ta sukienka! Mega mi sie podoba Druhny tez macie?
Patipitts Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2017 20 minut temu, ilon napisał: Patipitts super cudowna ta sukienka! Mega mi sie podoba Druhny tez macie? Dziękuje :* co do druhen ja mam ale maja dowolność w sukienkach, nie jestem bride-zilla hehe
andyopole Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2017 17 godzin temu, Zuza007 napisał: No rzeczywiście ten biały welon spowodował, że sukienka wygląda trochę jak brudna... Ja generalnie nie przepadam za śnieżnobiałymi sukienkami ślubnymi, i ten kolor na zdjęciu jest ciekawy, ale zestawienie z białym welonem - niefortunne... Bo biały welon jest oznaką tego, no, dziewictwa. Nie pamiętacie co to takiego?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.