andyopole Napisano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, ilon napisał: Agnieszka - gratki! Ja mam tylko jedno pytanie. Jak od 2013 roku nie mieliscie zadnych wspolnych zdjec? To sie tak da? On nie chciał zdjec, bal się ze owczesna żona zobaczy....
agnieszka1618 Napisano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2017 Bardzo nie lubię, jak ktoś robi mi zdjęcia. Wszystkie zdjęcia, które zrobił mi narzeczony są zrobione z ukrycia. Jedyne 'wspólne' zdjęcie jakie mamy, to nasze stopy w oceanie Czasem może żałuję, bo jednak z niektórych chwil warto mieć taką pamiątkę.
Patipitts Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2017 Szybkie pytanie do posiadaczek K1 albo byłych posiadaczek- czy w okresie miedzy ślubem a wysłaniem pakietu o AOS/otrzymaniem GC możemy jeździć samochodem na polskim prawku?
ilon Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2017 11 godzin temu, Patipitts napisał: Szybkie pytanie do posiadaczek K1 albo byłych posiadaczek- czy w okresie miedzy ślubem a wysłaniem pakietu o AOS/otrzymaniem GC możemy jeździć samochodem na polskim prawku? Ja jezdzilam. Czy moglam to nie wiem
margherita_s Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2017 Można do roku, w zależności od stanu.
andyopole Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2017 12 godzin temu, ilon napisał: Ja jezdzilam. Czy moglam to nie wiem U mnie było dokładnie tak samo.
Canti Napisano 10 Września 2017 Zgłoś Napisano 10 Września 2017 Wiecie może ile czasu daje ambasada na wyjechanie do stanów po otrzymaniu wizy K1?
Joanna30 Napisano 10 Września 2017 Zgłoś Napisano 10 Września 2017 Chyba 180 dni. Od badań. Na wize określona jest jej ważność.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.