Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 531
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
  • 3 miesiące później...
Napisano

Wigan,

nie chcialam zakladac nowego tematu wiec spytam tutaj. Czy ktos zna namiary na biuro posredniczace we Wwie ktore pomoze zlozyc aplikacje I zajmie sie strona formalna tego procesu? Wiem ze istnieje takie buiro conajmniej jedno, czy ktos zna nazwe lub telefon? Potrzebna jest pomoc osobie starszej ktora nie ma dostepu do komp a nawet jesli by miala to I tak sobie nie poradzi z tym wszystkim. Dzieki z gory.

Napisano
40 minut temu, kig napisał:

Wigan,

nie chcialam zakladac nowego tematu wiec spytam tutaj. Czy ktos zna namiary na biuro posredniczace we Wwie ktore pomoze zlozyc aplikacje I zajmie sie strona formalna tego procesu? Wiem ze istnieje takie buiro conajmniej jedno, czy ktos zna nazwe lub telefon? Potrzebna jest pomoc osobie starszej ktora nie ma dostepu do komp a nawet jesli by miala to I tak sobie nie poradzi z tym wszystkim. Dzieki z gory.

Wyślę namiary na jedną z wielu firm. Wysyłam na priv.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Witam wszystkich serdecznie :)

Zwracam się do Was z nietypową zagwostką.
Do tej pory byłem w stanach dwa razy , teraz chcę lecieć trzeci raz
. Odnośnie wyjazdów i powrotów z za wielkiej wody ne było żadnych problemów, wszystko na czas bez żadnych kłopotów. Problem polega na tym, że po drugim powrocie miałem (przez własną głupotę :( ale nie związaną ze stanami) styczność z prokuraturą i zostałem skazany z warunkowym umorzeniem sprawy. Nie widnieje w żadnym rejestrze karnym, ostatnio poszedłem po zaświadczenie o niekaralności i tam też mam białą kartę. Teraz pytanie do Was. Podczas wypełniania wniosku mam o tym incydencie wspominać ? Czy zaznaczyć opcje, że nigdy nie byłem karany ?? 

Z góry dziękuje za porady.

Napisano
7 minutes ago, Czukundur said:

Witam wszystkich serdecznie :)

Zwracam się do Was z nietypową zagwostką.
Do tej pory byłem w stanach dwa razy , teraz chcę lecieć trzeci raz
. Odnośnie wyjazdów i powrotów z za wielkiej wody ne było żadnych problemów, wszystko na czas bez żadnych kłopotów. Problem polega na tym, że po drugim powrocie miałem (przez własną głupotę :( ale nie związaną ze stanami) styczność z prokuraturą i zostałem skazany z warunkowym umorzeniem sprawy. Nie widnieje w żadnym rejestrze karnym, ostatnio poszedłem po zaświadczenie o niekaralności i tam też mam białą kartę. Teraz pytanie do Was. Podczas wypełniania wniosku mam o tym incydencie wspominać ? Czy zaznaczyć opcje, że nigdy nie byłem karany ?? 

Z góry dziękuje za porady.

Poczytaj sobie ponizsze watki:

Napisano

Witam w luty pojadę na romzmowe do Warszawy przeglądałem jak wypełnić wniosek i tutaj mam pytanie, od listopada jestem zapisany w szkole w której w ogóle nie byłem (zapisałem się ze względu na legitymacje potrzebna do pracy) i moje pytanie to czy wpisywać ta szkole ze chodzę czy odpuścić sobie i wpisać tylko prace? Legitymacja ważna do 1 kwietnia więc na rozmowę mógłbym zabrać 

Napisano

Wpisz tylko pracę. Szkoła jest fikcyjna jak rozumiem. Ekstremalnie żadko ale czasami się zdarza, że dzwonią potwierdzić zatrudnienie czy uczęszczanie do szkoły. Niepotrzebny byłby zonk tutaj. O legitymację nikt się nie będzie pytał

Napisano
11 minut temu, mcpear napisał:

Wpisz tylko pracę. Szkoła jest fikcyjna jak rozumiem. Ekstremalnie żadko ale czasami się zdarza, że dzwonią potwierdzić zatrudnienie czy uczęszczanie do szkoły. Niepotrzebny byłby zonk tutaj. O legitymację nikt się nie będzie pytał

Ok tez tak zrobię, praca 4 lata w tym samym miejscu, ale niestety zlecenie.. mam nadzieje, ze sie uda ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...