ilya_ Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2018 4 minuty temu, andyopole napisał: Poczatkowo myslalem ze to maz tej panienki. Dopiero gdy puscilem film..... to tesciowa? byc moze przyszla tesciowa....
Paulina_89 Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 35 minut temu, andyopole napisał: Poczatkowo myslalem ze to maz tej panienki. Dopiero gdy puscilem film..... to tesciowa? Tak, tesciowa
RobertNYc Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 4 godziny temu, ilya_ napisał: no co - kanape kupuja. Przeciez laska musi miec na czym dupsko usadzic. A tak swoja droga - czy te sooby co przylatuja na tych narzeczenskich wizach to moga pracowac ? Dostaja oni work permit ? Bo jeszcze nie widzialem aby ktos powiedzial " musze isc do pracy" czy cos...wyglada to jakby takie wakacje dla nich... Nie ma możliwości by legalnie pracować na wizie narzeczeńskiej. O work permit można się starać dopiero po ślubie.
kzielu Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 9 godzin temu, RobertNYc napisał: Nie ma możliwości by legalnie pracować na wizie narzeczeńskiej. O work permit można się starać dopiero po ślubie. Nieprawda. Mozna wystapic o EAD na wizie narzeczenskiej tyle ze one jest wazny tylko 3 miesiace o ile dobrze pamietam wiec nikt w praktyce tego nie robi. Natomiast obydwa powyzsze zdanie sa nieprawdziwe.
andyopole Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 Wczoraj spróbowałem obejrzeć na YT jakieś odcinki. To glupsze od Big Brothera, dałem sobie spokój.
ilon Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 16 godzin temu, ilya_ napisał: no co - kanape kupuja. Przeciez laska musi miec na czym dupsko usadzic. A tak swoja droga - czy te sooby co przylatuja na tych narzeczenskich wizach to moga pracowac ? Dostaja oni work permit ? Bo jeszcze nie widzialem aby ktos powiedzial " musze isc do pracy" czy cos...wyglada to jakby takie wakacje dla nich... Ja przylecialam na narzeczenskiej w listopadzie, AOSa razem z work permitem wyslalam pod koniec grudnia i pozwolenie dostalam dopiero ostatniego marca. Wiec przez kilka miesiecy bylam utrzymanka na wakacjach
margherita_s Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 3 godziny temu, andyopole napisał: Wczoraj spróbowałem obejrzeć na YT jakieś odcinki. To glupsze od Big Brothera, dałem sobie spokój. A mnie się podoba! Trochę odmóżdża, rzeczywiscie, ale z kilkoma uczestnikami trochę się nawet utożsamiam (np. w tym sezonie jest dziewczyna z Meksyku, która zostawiła rodzinę, przyjaciół, w US czuje się samotna - to ja sprzed roku ). Poza tym, ten show jest zabawny, dla mnie idealny na niedzielny wieczór
ilon Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 Jakbym miala TLC to tez bym ogladala.
margherita_s Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 6 minut temu, ilon napisał: Jakbym miala TLC to tez bym ogladala. Firestick
ilon Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 1 minutę temu, margherita_s napisał: Firestick Za darmo? Tzn, mam firesticka, ale moge TLC apke sciagnac i ogladac za free?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.