ilon Napisano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2019 Niedlugo chyba kazdy uczestnik tego sezonu bedzie mial swoje gofundme. Larrisa na prawnikow i nowy start, Steven na dzieciaka. Ashley na medical expenses. Jak myslicie, kto bedzie nastepny i na co bedzie zbieral hajsy?
andyopole Napisano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2019 45 minut temu, ilon napisał: Niedlugo chyba kazdy uczestnik tego sezonu bedzie mial swoje gofundme. Larrisa na prawnikow i nowy start, Steven na dzieciaka. Ashley na medical expenses. Jak myslicie, kto bedzie nastepny i na co bedzie zbieral hajsy? Ja, ja! Lodowka odmowila wspolpracy! Pare innych, kosztownych potrzeb tez mam.....
ilya_ Napisano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2019 1 godzinę temu, ilon napisał: Niedlugo chyba kazdy uczestnik tego sezonu bedzie mial swoje gofundme. Larrisa na prawnikow i nowy start, Steven na dzieciaka. Ashley na medical expenses. Jak myslicie, kto bedzie nastepny i na co bedzie zbieral hajsy? korzystaja z tego, ze sa popularni. to be honest - nie wiem czy LArissa sie odnajdzie w usa ze swoimi wymogami.
RobertNYc Napisano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2019 Dnia 15.01.2019 o 16:22, ilon napisał: Niedlugo chyba kazdy uczestnik tego sezonu bedzie mial swoje gofundme. Larrisa na prawnikow i nowy start, Steven na dzieciaka. Ashley na medical expenses. Jak myslicie, kto bedzie nastepny i na co bedzie zbieral hajsy? A ja kce na nowe Lambo! Kto chętny by pomoc rodakowi?
ilon Napisano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2019 15 godzin temu, RobertNYc napisał: A ja kce na nowe Lambo! Kto chętny by pomoc rodakowi? W Polsce bezdomni rozdaja luksusowe samochody w prezencie, sprobuj gdzies pod kosciolem
olmeca Napisano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2019 Rozdają ale tylko pod jednym słusznym kościołem i jednemu słusznemu duchownemu. Takie cuda tylko w Toruniu.
RobertNYc Napisano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2019 8 godzin temu, ilon napisał: W Polsce bezdomni rozdaja luksusowe samochody w prezencie, sprobuj gdzies pod kosciolem Ale od bezdomnych, to tylko Wieśwageny można dostać, a ja to mam ździebko wyższe aspiracje.
Patipitts Napisano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2019 No to mamy kolejny rozwód w naszym show Sent from my iPhone using Tapatalk
Paulina_89 Napisano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2019 Ale z tego co mi wiadomo to Ash nigdy nie wyslala papierow zeby Jay dostal staly pobyt wiec co oni tam chrzania w opisie z pytaniem czy on zostanie w US czy wroci skad sie przyblakal? No chyba ze chodzi im o pobyt nielegalny lub szybkie znalezienie kolejnej naiwniary. Choc po takiej reklamie jaka sobie zrobil w tym show to nie wiem czy ktoras by sie pokusila o slub, lol moze swingerka;) ps. Zauwazylam, ze zwiazki w 90 day gdzie kobieta jest starsza od meza zazwyczaj sie rozpadaja.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.