Skocz do zawartości

Dv 2015 - Co Po 1 Maja 2014? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Stanęłam w miejscu z opłatą za kartę, chciałam zapłacić przez konto walutowe i nie wiem co wpisać. Co to za routing number? Następnie wpisując nr konta nie mogę wpisać wszystkich cyfr no i co z polem sprawdź numer? Płacił ktoś przez konto a nie kartę?

Musisz miec konto w US zeby zaplacic "przelewem" z konta.

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witajcie:) Czy ktoś z was próbował dziś dokonywać opłaty online za zielone karty ??? Wczoraj strona nie działała, dziś ruszyła i przy wypełnianiu w polu A-Number wyskakuje mi cały czas taki oto błąd :(

,,The A-Number or DOS Case ID you entered is incorrect. Please enter the A-Number and DOS Case ID listed on the USCIS Immigrant Fee handout you received from the U.S. Embassy or consulate.''

Dodam że przepisuję wszystko bardzo dokładnie z paszportu, dodaję przed numerem (A-Number) A oraz jedno 0 aby numer był 9 cyfrowy...Kochani za kilka dni wylatuję i bardzo proszę o pomoc :(

Napisano

Musisz miec konto w US zeby zaplacic "przelewem" z konta.

Tego się właśnie obawiałam. Dzięki.

Camea ja dziś sięlogowałam i było ok, a case number wpisujesz bez dwóch ostatnich cyfr?

Napisano

Bardzo Tobie dziękuję Alleen :):):) w życiu bym nie pomyślała, że błąd jest w Case Number skoro jako błąd system wskazywał A-Number :) skasowałam dwie ostatnie cyfry z CN i poszło :)

Napisano

WItam

Czy ktoś z was się orientuje czy istnieje możliwość dostarczenia wyników badań później , po rozmowie ? Przyjeżdzam do Polski tylko na 3 dni w tym weekend a rozmowe mam na wtorek i nie bede miał 2 dni na badania. Bede w Polsce natomiast w sierpniu 2 tygodnie i bede mial na wszystko czas. Juz nie wiem co mam robic bo jak nie zrobie badan to wiza przepadnie, jestem załamany.

Napisano

dadza Ci czas na dostarczenie wynikow a ile to bedzie to zapytaj sie juz w Ambasadzie,piszac,dzwoniac na linie w sprawie wiz imigracyjnych.

I jak wiadomo te wizy nie czekaja dluzszy czas,nie dostarczysz na czas to Twoja sprawa -zycie,..

Napisano

dadza Ci czas na dostarczenie wynikow a ile to bedzie to zapytaj sie juz w Ambasadzie,piszac,dzwoniac na linie w sprawie wiz imigracyjnych.

I jak wiadomo te wizy nie czekaja dluzszy czas,nie dostarczysz na czas to Twoja sprawa -zycie,..

Dzieki wielkie za odpowiedź Sly, jest jakas nadzieja. Kontakt z ta ambasada to jakas kpina - Nie dosc ze maja czynne tylko 2h dziennie i nie można się do nich w ogole dodzwonić. Mi się udało po 2 tygodniach dodzwonic dopiero! Dzwonilem codziennie po kilka razy, chociaz bylem w pracy i nie moglem caly czas probowac przez te 2 h- non stop było zajęte. Co świadczy o tym ze powinni wydłużyć czas otwarcia do conajmniej 3h dziennie. Probowałem się skontaktować mailowo - na odpowiedź dają sobie 5 dni. Ja czekałem 2 tygodnie..To jakiś skandal, przez to nie zdążę załatwić swoich spraw.. brak mi słów po prostu.

Napisano

A w tym formularzu, ktory sie wypelnie by uzyskac Zaswiadczenie o niekaralnosci co sie pisze w punkcie 11 i 13? Bo wiem ze w 12 zaznaczam kartoteka karna a w tych 2 pozostalych punktach cos wpisuje czy nic?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...