ilon Napisano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2016 Widzialam ze robia to w pobliskim schronisku. Ale moj mezu powiedzial, ze jak kosztuje to 100$ to znaczy, ze zrobia byle jak, a on nie da swego dziecka skrzywdzic... ;d Cytuj
pelasia Napisano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2016 Widzialam ze robia to w pobliskim schronisku. Ale moj mezu powiedzial, ze jak kosztuje to 100$ to znaczy, ze zrobia byle jak, a on nie da swego dziecka skrzywdzic... ;d Poczytaj jakie opinie ma miejsce zainteresowania. To ze jest taniej nie znaczy, ze gorzej. Ja akurat mieszkam w CO i moje psy mialy zabieg w Humane Society w Longmont. Pierwszy moj pies (moje pierwsze dziecko) trafilo tam przez przypadek(nie pamietam, czy moj weterynarz byl za miastem czy terminy mi nie odpowiadaly) i gdy zakupilsmy drugie (4 lata pozniej) nie wyobrazalam sobie wziac go gdzie indziej. Wspaniale sie nimi tam zajeli no i moj portfel tez nie plakal. Oczywiscie co miejsce to inne odczucia i inne opinie. Cytuj
grape Napisano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2016 Andy nie ma kasy na takie 'przyjemnosci'. Psa mamy i czasami jestesmy zaskoczeni ile to pieniedzy idzie. ;D Skąd ja to znam... My mamy 6miesięcznego Goldena i też się czasem dziwię ile wydajemy na naszego ulubieńca Cytuj
Gość Napisano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2016 Spróbujcie sprawdzic ile kosztuje utrzymanie 4 kotow.. Tez placimy okolo 100$ za stery/kastrację. Cytuj
Amy Napisano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2016 Spróbujcie sprawdzic ile kosztuje utrzymanie 4 kotow.. Tez placimy okolo 100$ za stery/kastrację. Ja mam jednego kota i w tamtym tyg mial czyszcenie zebow i 4 musial miec wyrwane jedyne 600$ skonczylo sie na wykupieniu ubezpieczenia zdrowotnego dla kota Cytuj
Dublin Napisano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2016 600 bagsow za ekstrakcje niezla sumka. Zapytam z ciekawosci jaki koszt ubezpieczenia? Pytam bo mam 2 koty ale jeszcze sa w Polsce. Moj kocur mial problem z kamieniem z drogach moczowych i kamyk go zatkal, dostal zapalenia krwotocznego pecherza leczenie okolo 6 dni lecznica cewnik leki nowa karma urina koszt 1100zl, Kiedys operowanego mialem kota bo zlamana mial kloszt udowa, niestety zdechl po 5 dniach w wyniku zatoru plucnego jako powiklania po operacji, koszta podobne byly, lecze nie jest to istotne gdy zwierzak jest tak naprawde czlonkiem rodziny... Cytuj
andyopole Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2016 Zjem lunch, odsiedze po nim trzy godzinki a jutro rano frrruuuuu...... Wracam 12 czerwca. Cytuj
papuga2016 Napisano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2016 ze poszukje informacji jak udupic wlasnego ojca ktory jest kretaczem oszustem itp zeby mu sie skonczyl dzien dziecka . Mysli ze jak ucieknie do Stanow to uniknie odpowiedzialnosci. Moze jest tu ktos na forum kto udzielil by mi klku rad pozdrawiam Cytuj
Jackie Napisano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2016 ze poszukje informacji jak udupic wlasnego ojca ktory jest kretaczem oszustem itp zeby mu sie skonczyl dzien dziecka . Mysli ze jak ucieknie do Stanow to uniknie odpowiedzialnosci. Moze jest tu ktos na forum kto udzielil by mi klku rad pozdrawiam Jeszcze jeden post o ojcu-cwaniaczku a dostaniesz bana. Napisałaś raz, wystarczy. Cytuj
ilon Napisano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2016 W czwartek odwiezlismy moja rodzine na lotnisko i szczesliwie dolecieli do Polski. Teraz troche mi tak smutno. Mam nadzieje, ze uda nam sie poleciec na swieta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi