Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

4 godziny temu, ilon napisał:

Panie i Panowie, jakie smakolyki na Wielkanoc zagoszcza na waszych stolach? 

Nie wiem i mnie to nie obchodzi, poniewaz w piatek mykam do domu do PL :rolleyes: pozwolę mamie w tym roku mnie nakarmić :) 

Edytowane przez pelasia
Napisano
35 minut temu, pelasia napisał:

Nie wiem i mnie to nie obchodzi, poniewaz w piatek mykam do domu do PL :rolleyes: pozwolę mamie w tym roku mnie nakarmić :) 

Tylko uwazaj. Podobno znów ważą na granicy. Pamiętaj żeby nie wywozic więcej Polaka niż przywieziesz.:P

• Upvote 1
Napisano
Dnia 4/7/2017 o 11:23, andyopole napisał:

Od północy wieje jak cholera. W domu zdążyłem zrobić kawę i światło zgaslo. Teraz w pracy nie mamy prądu od godziny. Padło hasło ze jeśli do 12pm zasilanie nie wróci to robimy "skrócone lekcje" i spadamy do domu.

Sorry ze się cytuję.  Jestem tak narobiony ze ledwo żyję. W piątek o 11 zabrakło prądu wiec poszliśmy do domu. Minęły dwa dni i wciąż nie możemy uporać się z zaleglosciami spowodowanymi kilkugodzinnym brakiem prądu w piątek. Taka maleńka firma a tak znaczne problemy. Wyobrażam sobie co się dzieje w dużych fabrykach jeśli zdarzają się nawet krótkie przestoje.

Napisano

W niedziele zamówiłem kartę kredytowa, United MileagePlus coś tam. No i co teraz mam zrobić, pociąć jej nie mogę bo jeszcze nie przyszła, jak przyjdzie to wstyd używać. Nigdy nie miałem specjalnego wyczucia chwili.

• Upvote 1
Napisano
53 minuty temu, andyopole napisał:

United jest chyba w jednym sojuszu z LOTem?

Tak, LOT jest w Star Alliance z United, ale wywalili jednego gościa z samolotu, już po załadowaniu samolotu, kazali mu wysiąść bo potrzebowali miejsc dla własnych pracowników, nie chciał się zgodzić to wezwali ochronę lotniska, koleś we krwi wyciągany za nogi z samolotu.  No super. Nawet rzecznik prasowy białego domu, ten sam co nie kojarzył ze Hitler zagazował miliony ludzi przyznał ze United przesadzilo

Napisano
58 minut temu, Joanna30 napisał:

No z wywlekaniem tego lekarza z samolotu to przesadzili. Ja bym ich za to pozwała, co pewnie on też zrobi ;)

W przyszłym tygodniu dostanie pocztą dziesiątki ofert od adwokatów. Telefony od papug już pewnie się zaczęły. 

• Upvote 2