Gość Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 25 minut temu, ilon napisał: Roelka, wrzuc wieksza fote tych wlosow! <3 A prosze Fiolet przechodzacy w rozowy. Cytuj
ilon Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 O Boziu! Super! Ja ostatnio dodalam do moich blondow troche ciemnych pasemek i myslalam, ze to bylo szalenstwo hah Cytuj
KaeR Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 33 minuty temu, Roelka napisał: A prosze Fiolet przechodzacy w rozowy. Why? 1 Cytuj
Gość Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 A czemu nie Mloda jeszcze jestem, moge szalec. Cytuj
Łukasz90 Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 A co na to mąż? Bo mnie się strasznie podoba. Tylko nie wiem jakby na to inni reagowali. Cytuj
Gość Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 To byl pomysl meza. Jesli chodzi o reakcje to praktycznie wszedzie zbieralam komplementy; w pracy i od przypadkowych ludzi. Niektorzy sie pytali jak takie kolorki zrobic. (Jak ktos jest ciekawy to polecam https://www.manicpanic.com/ Cytuj
jkb Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 ... ze na 25-go Maja celujemy z zakonczeniem procedury kupna domu. Niby czlowiek ma byc szczesliwy z tego powodu, ech... Roel - swietna fryzura! Cytuj
kzielu Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 24 minuty temu, jkb napisał: ... ze na 25-go Maja celujemy z zakonczeniem procedury kupna domu. Niby czlowiek ma byc szczesliwy z tego powodu, ech... Roel - swietna fryzura! Closing z podpisaniem sie pod wyrokiem na praktycznie reszte zycia na kilkaset tysiecy to dosc depresyjny moment Tak wiec gratulacje ! ;-) (chyba ze kupujesz za gotowke to nevermind) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi